Silik çizgi

Tebrik ederim, hayırlı olsun, ben de burdaki her başlığa yazıyorum, kime sorduysam hamilesin diyor ama ben inanamıyorum çok silik olduğu için, adetime 3 ,4 gün var, sizin testinizde de bu kadar silik miydi?
Benim ki hayal meyal görünüyordu bu baya görünüyor

Merabalar benm adetime 1 gun var tabi bende dayanamadm ve yaptm 1 saat sonra fln boyle cikti sizin fikrinz nedir...

Kızlar bugün adet olmam gerekiyordu. İlk idrarla test yaptım, 2 . Cizgi silik.. Emin olamayıp diğer bir testle yaptım oda öyle..
Sizce?
Yorumları sabırsızlıkla bekliyorummm

Eklentiler

• image.jpeg
    50 KB · Görüntüleme: 178
Kızlar bugün adet olmam gerekiyordu. İlk idrarla test yaptım, 2 . Cizgi silik.. Emin olamayıp diğer bir testle yaptım oda öyle..
Sizce?
Yorumları sabırsızlıkla bekliyorummm

Tebrik ederim, hamişsiniz :) kan verirseniz daha da güvenli olur

Maşallah sağlıkla büyüsün bebeğiniz

Hemen hamile kalmışsınız sanırım özel birsey yaptınız mı hayret ediyorum böyle hemen hamile kalanlara ne güzel

Cok silik golge vardı bende kızlar nabmalym szce beynm brni mi kandryo artk

Aynen öyle benim de adetime bi hafta vardı silik çıktı kan tahlilim 14tü daha çok yeniydi en son 115 e cikti şuanda hamileyim çok şükür

Arkadaşlar herkes ayni sikintiyi yasiyor bende aynisini yasadim insan olumlu şeyler okumak istiyor ve mutlu oluyor bnde adetime bi hafta kala silik çizgi gördüm adet günümde bile silikti adet günü geçmeden kese gozukmeden net çizgi cikmiyor zaten oranim sadece 14 cikmisti çok az diye uzulmustum simdi 2000 i geçmiştir herhalde kese gözüktü çünkü önemli olan iki günde bir iki katina cikmasi benim oranlarim 14.30.115.394.976 siralama böyleydi allah herkesin yardimcisi olsun yardimci olabilmisimdir umarim

Kizlar araniza yeni katildim . Adete 4 gun kala test yaptim sabah ilk idrarimla silik cizgi cikti ? Sonuc pozitif mi

Eklentiler

• 20160617_185728.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 110
Tesekkur ederim canim pazartesiyi bekliyorum kan testi icin insallah bende senin gibi olurum rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin :)

Tesekkur ederim canim pazartesiyi bekliyorum kan testi icin insallah bende senin gibi olurum rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin :)
Amin canim hic korkma benim adetim geçtikten sonra belirgin olmaya baslamisti çizgi hemen cikmiyo net :) sonucunu paylasirsan sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…