Benim ki hayal meyal görünüyorduTebrik ederim, hayırlı olsun, ben de burdaki her başlığa yazıyorum, kime sorduysam hamilesin diyor ama ben inanamıyorum çok silik olduğu için, adetime 3 ,4 gün var, sizin testinizde de bu kadar silik miydi?
İnşallah canım.İnşallah hamisimdir canım inşallah dua edin bana ne olur
Canım teşekkür ederim, vallahi süper moral oluyor:) Allah hayırlısını versin tabii ama bu süreç de güzel, heyecanlı...Benim ki hayal meyal görünüyordubu baya görünüyor
Tabi ki:) her adımın tadını çıkarmalı insanCanım teşekkür ederim, vallahi süper moral oluyor:) Allah hayırlısını versin tabii ama bu süreç de güzel, heyecanlı...
Kızlar bugün adet olmam gerekiyordu. İlk idrarla test yaptım, 2 . Cizgi silik.. Emin olamayıp diğer bir testle yaptım oda öyle..
Sizce?
Yorumları sabırsızlıkla bekliyorummm
Öncelikle herkese iyi akşamlar. Sıkı bir kk takipcisiyim üye olmak bu güne kısmetmis. Arkadaşlar 7 aylık evliyim gectigimiz ay bebek yapmaya karar verdik regl günüme 4 gün olmasına ragmen dayanamayip test yaptim zira cok fazla bel ağrım ve yorgunlugum var (adetten önce hic yasamadigim birşeydir bel ağrısı) testte ikinci cizgi silik çıktı bu durumu yasayan arkadaslar var mı? Uzun oldu kusura bakmayın kızlar
Hiç moral bozma benim 14 çikmisti sonra 30 sonra 115e çikti seninde öyle olur ve 115 e ciktiginda bile siliktiUmarim regl olup firlatmam bebisi
Evet canim pozitif tebrik ederim ama bi kan tahlilide yaptir bakalim sonuç kaç benimde boyle cikti ilk simdi 2 aylikKizlar araniza yeni katildim . Adete 4 gun kala test yaptim sabah ilk idrarimla silik cizgi cikti ? Sonuc pozitif mi
Amin canim hic korkma benim adetim geçtikten sonra belirgin olmaya baslamisti çizgi hemen cikmiyo net :) sonucunu paylasirsan sevinirim :)Tesekkur ederim canim pazartesiyi bekliyorum kan testi icin insallah bende senin gibi olurum rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?