mavikara Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2015 4.748 4.508 133 18 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Denizmrcc #61 Sekerimbenim .!.: Kizlar araniza yeni katildim . Adete 4 gun kala test yaptim sabah ilk idrarimla silik cizgi cikti ? Sonuc pozitif mi Genişletmek için tıkla... Hamilesin maşallah :)
Sekerimbenim .!.: Kizlar araniza yeni katildim . Adete 4 gun kala test yaptim sabah ilk idrarimla silik cizgi cikti ? Sonuc pozitif mi Genişletmek için tıkla... Hamilesin maşallah :)
AYSHE9388 '''''Olduğu KADAR olmadığı KADER...!!! '''' Kayıtlı Üye 16 Mart 2014 3.356 1.106 148 18 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Denizmrcc #62 Denizmrcc .!.: İlk sizle paylaştım bunu hala elim ayagim titriyor heyecandan sevinsem mi bilemedim Genişletmek için tıkla... Canım foto koysan iyiydi ama benimde öyleydi şuan 4 aylık hamisim senide tebrik ederim Hayırlısı olsun
Denizmrcc .!.: İlk sizle paylaştım bunu hala elim ayagim titriyor heyecandan sevinsem mi bilemedim Genişletmek için tıkla... Canım foto koysan iyiydi ama benimde öyleydi şuan 4 aylık hamisim senide tebrik ederim Hayırlısı olsun
S Sekerimbenim Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Haziran 2016 8 3 1 31 18 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Denizmrcc #63 Sagolun kizlar insallah pazartesi sonucu alir almaz paylasicam sizlerle :)
S smgyksl Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2016 21 8 1 30 21 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Denizmrcc #64 Sekerimbenim .!.: Sagolun kizlar insallah pazartesi sonucu alir almaz paylasicam sizlerle :) Genişletmek için tıkla... Canim sonuç nedir
Sekerimbenim .!.: Sagolun kizlar insallah pazartesi sonucu alir almaz paylasicam sizlerle :) Genişletmek için tıkla... Canim sonuç nedir
S Sekerimbenim Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Haziran 2016 8 3 1 31 21 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Denizmrcc #65 Hamileymisim kizlarr :)
S smgyksl Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2016 21 8 1 30 22 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Denizmrcc #66 Sekerimbenim .!.: Hamileymisim kizlarr :) Genişletmek için tıkla... O kesindi zaten :) allah kucagina almayi nasip etsin inşallah oranin kaç cikti ne kadarlik :)
Sekerimbenim .!.: Hamileymisim kizlarr :) Genişletmek için tıkla... O kesindi zaten :) allah kucagina almayi nasip etsin inşallah oranin kaç cikti ne kadarlik :)
S Sekerimbenim Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Haziran 2016 8 3 1 31 22 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Denizmrcc #67 Ne kadarlik oldugunu bilmiyorum ama 284 cikti :) cok teşekkür ederim allah isteyen herkese nassip etsin :)
Ne kadarlik oldugunu bilmiyorum ama 284 cikti :) cok teşekkür ederim allah isteyen herkese nassip etsin :)
S smgyksl Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2016 21 8 1 30 22 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Denizmrcc #68 Sekerimbenim .!.: Ne kadarlik oldugunu bilmiyorum ama 284 cikti :) cok teşekkür ederim allah isteyen herkese nassip etsin :) Genişletmek için tıkla... Amin canim internette siteler var hamilelik hesaplama diye oradan son regl tarihine gore bakabilirsiniz kaç haftalık olduğuna 5.haftada gözükmüştü benim kesem 7.haftada kalp atisi :)
Sekerimbenim .!.: Ne kadarlik oldugunu bilmiyorum ama 284 cikti :) cok teşekkür ederim allah isteyen herkese nassip etsin :) Genişletmek için tıkla... Amin canim internette siteler var hamilelik hesaplama diye oradan son regl tarihine gore bakabilirsiniz kaç haftalık olduğuna 5.haftada gözükmüştü benim kesem 7.haftada kalp atisi :)
S Sekerimbenim Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Haziran 2016 8 3 1 31 22 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Denizmrcc #69 Ayy insalahh pazartesi hastaneye gidicem
S smgyksl Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2016 21 8 1 30 22 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Denizmrcc #70 Sekerimbenim .!.: Ayy insalahh pazartesi hastaneye gidicem Genişletmek için tıkla... İnsllah hic evham yapma ben çok yapmistim ya keseyi goremezsem ya kalp atisi duyulmazsa diye bol bol dua et :)
Sekerimbenim .!.: Ayy insalahh pazartesi hastaneye gidicem Genişletmek için tıkla... İnsllah hic evham yapma ben çok yapmistim ya keseyi goremezsem ya kalp atisi duyulmazsa diye bol bol dua et :)