Canım benim testimdeki silik çizgi bundan cok daha silikti hatta benden başka kimse goremiyordu hayali gibiydi ona ragmen gebeymisim fikrimce sende oylesin hemen kan testi yaptırsana
Bence hamilesiniz o silik cizgi durduk yere çıkmaz çünkü kan testi yaptirdiginizda unutmazsaniz burdan yazabilirmisiniz :)1 2 gun gecsin oyle yaptirayim diyorum erken testler yanilabiliyormus husrana ugramak istemiyorum.. ayyy insallah hamileyimdir ..yorumunuz icin tesekkurler sizi tebrik ederim bu arada
Bence hamilesiniz o silik cizgi durduk yere çıkmaz çünkü kan testi yaptirdiginizda unutmazsaniz burdan yazabilirmisiniz :)
Ohooo daha ne olsun silik ama gayet net bi çizgi :) hayırlı olsun :)Arkadaslar bu sabah yaptim ,laboquick ultra erken gebelik testi . Bat a azicik gun kalmisti ,son 2gundur de ovulasyon testim de T cizgisi koyuya donukdu.. bu sekilde silik benimki de ne durumdayim sizcecok da heyecanlanmak istemiyorum husrana ugrarim diyeEki Görüntüle 1735979
Ohooo daha ne olsun silik ama gayet net bi çizgi :) hayırlı olsun :)
Beklersen testi yaptırdiginda aklina soru isareti kalmaz hic degilse bekleyebiliyorsan bekle ama ben bekleyemedim vallaAyyy deliricem simdi cok heyecanlandim ama inatla 2gun daha beklicem bentesekkur ederiiiim
Beklersen testi yaptırdiginda aklina soru isareti kalmaz hic degilse bekleyebiliyorsan bekle ama ben bekleyemedim valla
adetin kaç gün gecikti? eger gecikeli cok olmadıysa gayet güzel çıkmışKızlar sizce çok mu silik
Canim 2 günadetin kaç gün gecikti? eger gecikeli cok olmadıysa gayet güzel çıkmış
o zaman normaldir heralde böyle çıkması hiç stres yapma hemen kan tahlilini yaptir kimyasal gebelik yaşamışsın bilirsin önemli olan 2 günde bir 1,5 kat artmasi.Canim 2 gün
Hiç silik değil :)Kızlar sizce çok mu silik
İnşallah canım inşallaho zaman normaldir heralde böyle çıkması hiç stres yapma hemen kan tahlilini yaptir kimyasal gebelik yaşamışsın bilirsin önemli olan 2 günde bir 1,5 kat artmasi.
Tebrik ederim, hayırlı olsun, ben de burdaki her başlığa yazıyorum, kime sorduysam hamilesin diyor ama ben inanamıyorum çok silik olduğu için, adetime 3 ,4 gün var, sizin testinizde de bu kadar silik miydi?Kızlar sonucu aldım 20 çıktı degerim doktor hamilesin dedi
Çok rahat görünüyor. Bunlar hassas gebelik testleri değil di mi?Canim gözle görülüyor değil mi
Biri erken gebelik diğeri değil canım ama erken gebeliği tam idrara tutamadımÇok rahat görünüyor. Bunlar hassas gebelik testleri değil di mi?
Benim de bir keresinde 1 gün gecikmede bundan biraz daha koyuydu, ertesi günü kan tahlilim 250 çıktı
Anladım canım. Kalem tipi olan erken gebelik galiba. Bence en iyisi sen yarın kan ver.Biri erken gebelik diğeri değil canım ama erken gebeliği tam idrara tutamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?