Silik çizgi

Canım benim testimdeki silik çizgi bundan cok daha silikti hatta benden başka kimse goremiyordu hayali gibiydi ona ragmen gebeymisim fikrimce sende oylesin hemen kan testi yaptırsana

1 2 gun gecsin oyle yaptirayim diyorum erken testler yanilabiliyormus husrana ugramak istemiyorum.. ayyy insallah hamileyimdir .. yorumunuz icin tesekkurler sizi tebrik ederim bu arada

1 2 gun gecsin oyle yaptirayim diyorum erken testler yanilabiliyormus husrana ugramak istemiyorum.. ayyy insallah hamileyimdir .. yorumunuz icin tesekkurler sizi tebrik ederim bu arada
Bence hamilesiniz o silik cizgi durduk yere çıkmaz çünkü kan testi yaptirdiginizda unutmazsaniz burdan yazabilirmisiniz :)

Ohooo daha ne olsun silik ama gayet net bi çizgi :) hayırlı olsun :)

Kızlar sizce çok mu silik

Eklentiler

• 1452427702146.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 283
Kızlar sonucu aldım 20 çıktı degerim doktor hamilesin dedi
Tebrik ederim, hayırlı olsun, ben de burdaki her başlığa yazıyorum, kime sorduysam hamilesin diyor ama ben inanamıyorum çok silik olduğu için, adetime 3 ,4 gün var, sizin testinizde de bu kadar silik miydi?

Eklentiler

• P_20160110_151527.jpg
    33,7 KB · Görüntüleme: 247
Canim gözle görülüyor değil mi
Çok rahat görünüyor. Bunlar hassas gebelik testleri değil di mi?
Benim de bir keresinde 1 gün gecikmede bundan biraz daha koyuydu, ertesi günü kan tahlilim 250 çıktı

Çok rahat görünüyor. Bunlar hassas gebelik testleri değil di mi?
Benim de bir keresinde 1 gün gecikmede bundan biraz daha koyuydu, ertesi günü kan tahlilim 250 çıktı
Biri erken gebelik diğeri değil canım ama erken gebeliği tam idrara tutamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…