- 25 Ağustos 2014
- 1.691
- 2.021
- 133
- 34
Evet Varla yok arası bak Resmi ekleyeyim anlarsınçok zor görünüyordu demişsiniz ya böyle hayalet gibi silik bi çizgimiydi sizinki de?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet Varla yok arası bak Resmi ekleyeyim anlarsınçok zor görünüyordu demişsiniz ya böyle hayalet gibi silik bi çizgimiydi sizinki de?
Benim adetime 2 gün kaldı.bu sabah bende test yaptım.aynı sizinki gibi çok hafif pembe bir çizgi çıktı.daha önce yaptığım testlerde bu şekilde çıkmıyordu.umutlanmak istemiyorum ama tecrübeli arkadaşlar yorum yapabilir mi?Kizlar adetim 4 gun gecti bugun test yaptim ama hayalet bi cizgi var sizce varmidir gebelik?
Benim adetime 2 gün kaldı.bu sabah bende test yaptım.aynı sizinki gibi çok hafif pembe bir çizgi çıktı.daha önce yaptığım testlerde bu şekilde çıkmıyordu.umutlanmak istemiyorum ama tecrübeli arkadaşlar yorum yapabilir mi?
Evet net değil ama orda bir çizgi var.belki yarına koyulaşır.ilk denememizdi o yüzden biraz heyecanlıyımvar canım.ama net değil
Benim adetime 2 gün kaldı.bu sabah bende test yaptım.aynı sizinki gibi çok hafif pembe bir çizgi çıktı.daha önce yaptığım testlerde bu şekilde çıkmıyordu.umutlanmak istemiyorum ama tecrübeli arkadaşlar yorum yapabilir mi?
Inşallah hayırlısı olsun bekleyeceğim 1-2 gün dahaCanim benim dun kanamam basladi hcg de negatif cikti yani gebelik yok insallah sen hayirli haberler alirsin
Ben de çok silikken ogrenmistim. Var gibi ama yaniltabilir de. Başka test varsa bence yarın tekrarla. Hayirli haberlerini alırız insallah :)Slm adet gunumu bekleyemedim 4gun varken test yaptim boyle cikti tecrubeli olanlar yorumlayabilir mi acaba...
Hemen cikti ama dedigin gibi yaniltici olabilir gecen ay bi suru test yaptim ama hic boyle olmamisti...bi de aksam ustu yaptim..Artik hayirlisi Rabbim İnsallah bu ay nasip etmistrBen de çok silikken ogrenmistim. Var gibi ama yaniltabilir de. Başka test varsa bence yarın tekrarla. Hayirli haberlerini alırız insallah :)
Hemen çıktıysa inşallah güzel haberleri alırsın :) Yarına kadar beklemek zor olur şimdiHemen cikti ama dedigin gibi yaniltici olabilir gecen ay bi suru test yaptim ama hic boyle olmamisti...bi de aksam ustu yaptim..Artik hayirlisi Rabbim İnsallah bu ay nasip etmistr
Allah nasip ederse 2. Olacak ama hic fark etmiyo...Hemen çıktıysa inşallah güzel haberleri alırsın :) Yarına kadar beklemek zor olur şimdi
bence testi tekrarlayın. daha basit bir markada çıktıysa olma ihtimali var. istediginiz beklediginiz bir durum mu bilmiyorum ama hayırlısı olsunMrb kizlar acil yardminza ihtycim var . Adetim gecikti ve bnde bugun sabah ilk idrarimla test yaptim iki cizgi cikti ama ikincisi silikti . Saha sonra kahvalti filan yaptim oglen sonuda baska bi marka gebelik testi yaptim ve negatif cikti . Sizce neden ikincisi negatif cikti lutfen yardimci olun . Bu arada kasiklarimda da hafif bi sekilde batmalar var .
Amin canim insallahbence testi tekrarlayın. daha basit bir markada çıktıysa olma ihtimali var. istediginiz beklediginiz bir durum mu bilmiyorum ama hayırlısı olsun