• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

silik çizgi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 455
Kizlar adetim 4 gun gecti bugun test yaptim ama hayalet bi cizgi var sizce varmidir gebelik?

Eklentiler

• 20150327_155220.jpg
    20150327_155220.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 445
Kizlar adetim 4 gun gecti bugun test yaptim ama hayalet bi cizgi var sizce varmidir gebelik?
Benim adetime 2 gün kaldı.bu sabah bende test yaptım.aynı sizinki gibi çok hafif pembe bir çizgi çıktı.daha önce yaptığım testlerde bu şekilde çıkmıyordu.umutlanmak istemiyorum ama tecrübeli arkadaşlar yorum yapabilir mi?

Benim adetime 2 gün kaldı.bu sabah bende test yaptım.aynı sizinki gibi çok hafif pembe bir çizgi çıktı.daha önce yaptığım testlerde bu şekilde çıkmıyordu.umutlanmak istemiyorum ama tecrübeli arkadaşlar yorum yapabilir mi?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    95,6 KB · Görüntüleme: 407
Testi silik çıkıp hamile olan hiç yok mu? Fotoğraf çok belirgin olmadı ama hafif bir çizgi var.lütfen yorumlarınızı bekliyorum.

Kızlar dün sabah test yaptım , sonuç bu , bat bugün
2 gün önce de kan testinde beta hcg 27 çıktı
Doktor kesin bi şey söylemedi , çarşambaya randevu verdi
Sizce ben hamile miyim ??

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    61,8 KB · Görüntüleme: 370

Canim benim dun kanamam basladi hcg de negatif cikti yani gebelik yok insallah sen hayirli haberler alirsin

Kızlaar merhaba bat 7 nisan akşam vakti yaptım hemen değil ama 15 dakikayı geçmeden çıktı ne diyosunuzz
20150330_213802.jpg

Slm adet gunumu bekleyemedim 4gun varken test yaptim boyle cikti tecrubeli olanlar yorumlayabilir mi acaba...

Eklentiler

• IMG_20150411_002748.jpg
    IMG_20150411_002748.jpg
    99,2 KB · Görüntüleme: 283
Slm adet gunumu bekleyemedim 4gun varken test yaptim boyle cikti tecrubeli olanlar yorumlayabilir mi acaba...
Ben de çok silikken ogrenmistim. Var gibi ama yaniltabilir de. Başka test varsa bence yarın tekrarla. Hayirli haberlerini alırız insallah :)

Ben de çok silikken ogrenmistim. Var gibi ama yaniltabilir de. Başka test varsa bence yarın tekrarla. Hayirli haberlerini alırız insallah :)
Hemen cikti ama dedigin gibi yaniltici olabilir gecen ay bi suru test yaptim ama hic boyle olmamisti...bi de aksam ustu yaptim..Artik hayirlisi Rabbim İnsallah bu ay nasip etmistr

Hemen cikti ama dedigin gibi yaniltici olabilir gecen ay bi suru test yaptim ama hic boyle olmamisti...bi de aksam ustu yaptim..Artik hayirlisi Rabbim İnsallah bu ay nasip etmistr
Hemen çıktıysa inşallah güzel haberleri alırsın :) Yarına kadar beklemek zor olur şimdi:KK17:

Mrb kizlar acil yardminza ihtycim var . Adetim gecikti ve bnde bugun sabah ilk idrarimla test yaptim iki cizgi cikti ama ikincisi silikti . Saha sonra kahvalti filan yaptim oglen sonuda baska bi marka gebelik testi yaptim ve negatif cikti . Sizce neden ikincisi negatif cikti lutfen yardimci olun . Bu arada kasiklarimda da hafif bi sekilde batmalar var .

Mrb kizlar acil yardminza ihtycim var . Adetim gecikti ve bnde bugun sabah ilk idrarimla test yaptim iki cizgi cikti ama ikincisi silikti . Saha sonra kahvalti filan yaptim oglen sonuda baska bi marka gebelik testi yaptim ve negatif cikti . Sizce neden ikincisi negatif cikti lutfen yardimci olun . Bu arada kasiklarimda da hafif bi sekilde batmalar var .
bence testi tekrarlayın. daha basit bir markada çıktıysa olma ihtimali var. istediginiz beklediginiz bir durum mu bilmiyorum ama hayırlısı olsun

Back