• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

silik çizgi

yoğun akıntın oldu mu canım senın de kasık agrın ? adetimi bekliyorum bende akıntım olmayınca umutsuzlaştım ama bazıları akıntısız gebe kaldıgını ögrenmiş o yüzden seninkini de merak ettim
Evt cnm benim eltimde akinti.olmadan kalmis bunye ile alakali

azaa: 39089383 .!.:
Bende ikinciye hamileyim ilkte kasiklarimda inanilmaz sertlik vardi pndan anlamistim hamile oldugumu adet olacak gibi agrilarim vardi ama olmamistim tabiki ikincidede ise adetime yedi sekiz gun varken sol tarafima inanilmaz batma girdi aniydi igne batar gibi oldu sanirim dedim akintim cogaldi yumurtlama gunumdu sanirsam agrilarim vardi gogsumun ucu acisiordu akintim cogaldi adet gunumde bile beyaz akinri vqrdi normalde olamzdi adet gunume iki gun kala kuru olurdum insallah belirtiler konusunda yardimci olabilmisimdir allah olamyan herkese versin ins kizlar
Hemen hemen benziyor tatlım çok teşekkür ederim

Öle oluyormuş kimisinde dimi kahve rengi leke dimi tatlım bende olmadı ama çok duydum
evet kahverengi leke çok az geldi ben dedim adetim geliyor diye ama başlamadı kasıklarımda ara ara batma var gögüslerim hiç agrımıyor ama normalde el vuramazdım yürürken bile acırdı adete yakın

evet kahverengi leke çok az geldi ben dedim adetim geliyor diye ama başlamadı kasıklarımda ara ara batma var gögüslerim hiç agrımıyor ama normalde el vuramazdım yürürken bile acırdı adete yakın
hadi inşallah canım bende çok sabırsızlanıyorum valla doktora gidicem eşim birlikte gitmek istiyor kaç gündür meraktan ölcez

hadi inşallah canım bende çok sabırsızlanıyorum valla doktora gidicem eşim birlikte gitmek istiyor kaç gündür meraktan ölcez
sizin yine net çıkmış. ben adet günüme 5 gün vardı çok istiyordum dayanamadım test yaptım. o kadar silik ki yani eşime gösterdim bişi yok diyo ama ben görüyorum hani silik var orda çok çokk uçuk bi renk hastanede çalışıyordum sabah işe gider gitmez labr. koştum ve 106 çıktı gebelik hormonu. doktor kese hemen görünmez flan dedi ama şimdi 1 yaşında oğlum var çok güzel günler başlıyor. çok heycanlı hamilelik çok özel

sizin yine net çıkmış. ben adet günüme 5 gün vardı çok istiyordum dayanamadım test yaptım. o kadar silik ki yani eşime gösterdim bişi yok diyo ama ben görüyorum hani silik var orda çok çokk uçuk bi renk hastanede çalışıyordum sabah işe gider gitmez labr. koştum ve 106 çıktı gebelik hormonu. doktor kese hemen görünmez flan dedi ama şimdi 1 yaşında oğlum var çok güzel günler başlıyor. çok heycanlı hamilelik çok özel
valla herkes beni o kadar rahatlattı sende öle canım çok teşekkürler inşaallah

Canim hemen kandan test yap bi iki gun gecmis madem ☺

canım gözün aydın gebesin
Kızlarrr kızlarr oldu çok mutluyum evet hamileyim
Oyle olabilir bi tanidigimda da oldu hic endiselenme git hemen kan testi yaptir ☺ bence bebisin olucakkk

gayet net o gebelik yeni oldugu için hafif silik çıkmış. ALLAH kucagınada almayı nasip etsın belirtilerin nelerdi yazar mısın?

Canım çok büyük ihtimal hamilesin :) Bhcg değerin düşükse ondan silik çıkmıştır. Kan testi ile emin olabilirsin, şimdiden hayırlı olsun :)

Hayirli olsun :))) sabah hemen kan testi yaptir ins hamilesindir canim ama gorunene gore hamilesin :KK66:

yoğun akıntın oldu mu canım senın de kasık agrın ? adetimi bekliyorum bende akıntım olmayınca umutsuzlaştım ama bazıları akıntısız gebe kaldıgını ögrenmiş o yüzden seninkini de merak ettim

Hamilesin canım hayırlı olsun benimde böyle olmuştu

Bende ikinciye hamileyim ilkte kasiklarimda inanilmaz sertlik vardi pndan anlamistim hamile oldugumu adet olacak gibi agrilarim vardi ama olmamistim tabiki ikincidede ise adetime yedi sekiz gun varken sol tarafima inanilmaz batma girdi aniydi igne batar gibi oldu sanirim dedim akintim cogaldi yumurtlama gunumdu sanirsam agrilarim vardi gogsumun ucu acisiordu akintim cogaldi adet gunumde bile beyaz akinri vqrdi normalde olamzdi adet gunume iki gun kala kuru olurdum insallah belirtiler konusunda yardimci olabilmisimdir allah olamyan herkese versin ins kizlar

Hilesin canim hayirli olsun benimde boleydi gecikme olmadan cikmisti benimkide tebrik ederim canim

Evt cnm benim eltimde akinti.olmadan kalmis bunye ile alakali

kızlar dün akşam reglime bır iki gün var lekelenme oldu bır daha gelmedi hadi inşallah

Cok sevindim canim hayirlu olsun allah saglikla kucagina almayi nasip.etsin

Gözün aydin fistigim hayirlisiyla tamamina erdirsin Rabbim insallahhh:)))

Merhaba kızlar :) bende bir buçuk yildir bebek hasreti cekiyorum. Adetime 13 gün varken bir hisle gebelik testi yaptim silikte olsa çift çizgiyi gördüm. Dün (12 gün kala) yine yaptim sonuç ayni. Bugün yine ayni hem de sabah ilk idrarla fln değil kafama estiği vakitlerde yaptim. Her gün çizgiyi görmek mutlu ediyor olsa da korkuyorum :( acaba benim gibi adetine iki hafta olmasına rağmen çizgi gören ve hamile olan var mi?

Merhaba kızlar :) bende bir buçuk yildir bebek hasreti cekiyorum. Adetime 13 gün varken bir hisle gebelik testi yaptim silikte olsa çift çizgiyi gördüm. Dün (12 gün kala) yine yaptim sonuç ayni. Bugün yine ayni hem de sabah ilk idrarla fln değil kafama estiği vakitlerde yaptim. Her gün çizgiyi görmek mutlu ediyor olsa da korkuyorum :KK43: acaba benim gibi adetine iki hafta olmasına rağmen çizgi gören ve hamile olan var mi?

Eklentiler

• IMG-20150221-WA0004.jpeg
    IMG-20150221-WA0004.jpeg
    45,6 KB · Görüntüleme: 234
bugün benim bat günüm bende test yaptım sizin dediğiniz gibi çok silik bi çizgi çıktı eşim umutlanmamak için yarın bidaa yap bakalım dedi ama burada yaşananları okudukça iyice umutlanıyorum =)

Back