Evt cnm benim eltimde akinti.olmadan kalmis bunye ile alakaliyoğun akıntın oldu mu canım senın de kasık agrın ? adetimi bekliyorum bende akıntım olmayınca umutsuzlaştım ama bazıları akıntısız gebe kaldıgını ögrenmiş o yüzden seninkini de merak ettim
Hemen hemen benziyor tatlım çok teşekkür ederimazaa: 39089383 .!.:Bende ikinciye hamileyim ilkte kasiklarimda inanilmaz sertlik vardi pndan anlamistim hamile oldugumu adet olacak gibi agrilarim vardi ama olmamistim tabiki ikincidede ise adetime yedi sekiz gun varken sol tarafima inanilmaz batma girdi aniydi igne batar gibi oldu sanirim dedim akintim cogaldi yumurtlama gunumdu sanirsam agrilarim vardi gogsumun ucu acisiordu akintim cogaldi adet gunumde bile beyaz akinri vqrdi normalde olamzdi adet gunume iki gun kala kuru olurdum insallah belirtiler konusunda yardimci olabilmisimdir allah olamyan herkese versin ins kizlar
Öle oluyormuş kimisinde dimi kahve rengi leke dimi tatlım bende olmadı ama çok duydumkızlar dün akşam reglime bır iki gün var lekelenme oldu bır daha gelmedi hadi inşallah
evet kahverengi leke çok az geldi ben dedim adetim geliyor diye ama başlamadı kasıklarımda ara ara batma var gögüslerim hiç agrımıyor ama normalde el vuramazdım yürürken bile acırdı adete yakınÖle oluyormuş kimisinde dimi kahve rengi leke dimi tatlım bende olmadı ama çok duydum
hadi inşallah canım bende çok sabırsızlanıyorum valla doktora gidicem eşim birlikte gitmek istiyor kaç gündür meraktan ölcezevet kahverengi leke çok az geldi ben dedim adetim geliyor diye ama başlamadı kasıklarımda ara ara batma var gögüslerim hiç agrımıyor ama normalde el vuramazdım yürürken bile acırdı adete yakın
sizin yine net çıkmış. ben adet günüme 5 gün vardı çok istiyordum dayanamadım test yaptım. o kadar silik ki yani eşime gösterdim bişi yok diyo ama ben görüyorum hani silik var orda çok çokk uçuk bi renk hastanede çalışıyordum sabah işe gider gitmez labr. koştum ve 106 çıktı gebelik hormonu. doktor kese hemen görünmez flan dedi ama şimdi 1 yaşında oğlum var çok güzel günler başlıyor. çok heycanlı hamilelik çok özelhadi inşallah canım bende çok sabırsızlanıyorum valla doktora gidicem eşim birlikte gitmek istiyor kaç gündür meraktan ölcez
valla herkes beni o kadar rahatlattı sende öle canım çok teşekkürler inşaallahsizin yine net çıkmış. ben adet günüme 5 gün vardı çok istiyordum dayanamadım test yaptım. o kadar silik ki yani eşime gösterdim bişi yok diyo ama ben görüyorum hani silik var orda çok çokk uçuk bi renk hastanede çalışıyordum sabah işe gider gitmez labr. koştum ve 106 çıktı gebelik hormonu. doktor kese hemen görünmez flan dedi ama şimdi 1 yaşında oğlum var çok güzel günler başlıyor. çok heycanlı hamilelik çok özel
Canim hemen kandan test yap bi iki gun gecmis madem ☺
Kızlarrr kızlarr oldu çok mutluyum evet hamileyimcanım gözün aydın gebesin
Oyle olabilir bi tanidigimda da oldu hic endiselenme git hemen kan testi yaptir ☺ bence bebisin olucakkk
gayet net o gebelik yeni oldugu için hafif silik çıkmış. ALLAH kucagınada almayı nasip etsın belirtilerin nelerdi yazar mısın?
Canım çok büyük ihtimal hamilesin :) Bhcg değerin düşükse ondan silik çıkmıştır. Kan testi ile emin olabilirsin, şimdiden hayırlı olsun :)
Hayirli olsun :))) sabah hemen kan testi yaptir ins hamilesindir canim ama gorunene gore hamilesin
yoğun akıntın oldu mu canım senın de kasık agrın ? adetimi bekliyorum bende akıntım olmayınca umutsuzlaştım ama bazıları akıntısız gebe kaldıgını ögrenmiş o yüzden seninkini de merak ettim
Hamilesin canım hayırlı olsun benimde böyle olmuştu
Bende ikinciye hamileyim ilkte kasiklarimda inanilmaz sertlik vardi pndan anlamistim hamile oldugumu adet olacak gibi agrilarim vardi ama olmamistim tabiki ikincidede ise adetime yedi sekiz gun varken sol tarafima inanilmaz batma girdi aniydi igne batar gibi oldu sanirim dedim akintim cogaldi yumurtlama gunumdu sanirsam agrilarim vardi gogsumun ucu acisiordu akintim cogaldi adet gunumde bile beyaz akinri vqrdi normalde olamzdi adet gunume iki gun kala kuru olurdum insallah belirtiler konusunda yardimci olabilmisimdir allah olamyan herkese versin ins kizlar
Hilesin canim hayirli olsun benimde boleydi gecikme olmadan cikmisti benimkide tebrik ederim canim
Evt cnm benim eltimde akinti.olmadan kalmis bunye ile alakali
kızlar dün akşam reglime bır iki gün var lekelenme oldu bır daha gelmedi hadi inşallah
evet kahverengi leke çok az geldi ben dedim adetim geliyor diye ama başlamadı kasıklarımda ara ara batma var gögüslerim hiç agrımıyor ama normalde el vuramazdım yürürken bile acırdı adete yakın
sizin yine net çıkmış. ben adet günüme 5 gün vardı çok istiyordum dayanamadım test yaptım. o kadar silik ki yani eşime gösterdim bişi yok diyo ama ben görüyorum hani silik var orda çok çokk uçuk bi renk hastanede çalışıyordum sabah işe gider gitmez labr. koştum ve 106 çıktı gebelik hormonu. doktor kese hemen görünmez flan dedi ama şimdi 1 yaşında oğlum var çok güzel günler başlıyor. çok heycanlı hamilelik çok özel
hayırlı olsun canım Allah kucağına almayıda nasib etsin. keseyi gördünüzmü kaç haftalıkmışvalla herkes beni o kadar rahatlattı sende öle canım çok teşekkürler inşaallah
Saol tatlım allah seninde kucağına almayı nasip etsinGözün aydin fistigim hayirlisiyla tamamina erdirsin Rabbim insallahhh:)))
Kan testi yaptım sadece canım haftaya doktora gitcem inşallahhayırlı olsun canım Allah kucağına almayıda nasib etsin. keseyi gördünüzmü kaç haftalıkmış
Amin canim insallah saolİnşallah canım rabbim senin bebeğinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Merhaba kızlar :) bende bir buçuk yildir bebek hasreti cekiyorum. Adetime 13 gün varken bir hisle gebelik testi yaptim silikte olsa çift çizgiyi gördüm. Dün (12 gün kala) yine yaptim sonuç ayni. Bugün yine ayni hem de sabah ilk idrarla fln değil kafama estiği vakitlerde yaptim. Her gün çizgiyi görmek mutlu ediyor olsa da korkuyorumacaba benim gibi adetine iki hafta olmasına rağmen çizgi gören ve hamile olan var mi?
cnm hayırlı olsun benimki çok zorr görünüyordu gittim hemen kan testi yaptım 31.82 çıktı çok yeniydi senin daha net çıkmış
bugün benim bat günüm bende test yaptım sizin dediğiniz gibi çok silik bi çizgi çıktı eşim umutlanmamak için yarın bidaa yap bakalım dedi ama burada yaşananları okudukça iyice umutlanıyorum =)sizin yine net çıkmış. ben adet günüme 5 gün vardı çok istiyordum dayanamadım test yaptım. o kadar silik ki yani eşime gösterdim bişi yok diyo ama ben görüyorum hani silik var orda çok çokk uçuk bi renk hastanede çalışıyordum sabah işe gider gitmez labr. koştum ve 106 çıktı gebelik hormonu. doktor kese hemen görünmez flan dedi ama şimdi 1 yaşında oğlum var çok güzel günler başlıyor. çok heycanlı hamilelik çok özel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?