• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

silik çizgi

glyeyl18

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
371
77
318
32
kızlar adetim gecikti test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ne bu lütfen bişey sölermisiniz
tfvw1.jpg

cnm hayırlı olsun benimki çok zorr görünüyordu gittim hemen kan testi yaptım 31.82 çıktı çok yeniydi senin daha net çıkmış

Canım çok büyük ihtimal hamilesin :) Bhcg değerin düşükse ondan silik çıkmıştır. Kan testi ile emin olabilirsin, şimdiden hayırlı olsun :)

Hayirli olsun :))) sabah hemen kan testi yaptir ins hamilesindir canim ama gorunene gore hamilesin ;)

inşallah canım ya sabahları uyandığımda içim bulanıyor göğüslerim ağrıyo özellikle yan kısımları bide karnım ağrıyo
yoğun akıntın oldu mu canım senın de kasık agrın ? adetimi bekliyorum bende akıntım olmayınca umutsuzlaştım ama bazıları akıntısız gebe kaldıgını ögrenmiş o yüzden seninkini de merak ettim

yoğun akıntın oldu mu canım senın de kasık agrın ? adetimi bekliyorum bende akıntım olmayınca umutsuzlaştım ama bazıları akıntısız gebe kaldıgını ögrenmiş o yüzden seninkini de merak ettim
kesnlikle kasıklarım ağrıyor karnım diye yanlış aksettim kusura bakma ama benimde öle çok akıntım yok

Bende ikinciye hamileyim ilkte kasiklarimda inanilmaz sertlik vardi pndan anlamistim hamile oldugumu adet olacak gibi agrilarim vardi ama olmamistim tabiki ikincidede ise adetime yedi sekiz gun varken sol tarafima inanilmaz batma girdi aniydi igne batar gibi oldu sanirim dedim akintim cogaldi yumurtlama gunumdu sanirsam agrilarim vardi gogsumun ucu acisiordu akintim cogaldi adet gunumde bile beyaz akinri vqrdi normalde olamzdi adet gunume iki gun kala kuru olurdum insallah belirtiler konusunda yardimci olabilmisimdir allah olamyan herkese versin ins kizlar

Back