Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim hemen kandan test yap bi iki gun gecmis madem ☺kızlar adetim gecikti test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ne bu lütfen bişey sölermisiniz Eki Görüntüle 1389722
neden silik çıktı peki onu anlamadımCanim hemen kandan test yap bi iki gun gecmis madem ☺
canım gözün aydın gebesinneden silik çıktı peki onu anlamadım
Oyle olabilir bi tanidigimda da oldu hic endiselenme git hemen kan testi yaptir ☺ bence bebisin olucakkkneden silik çıktı peki onu anlamadım
gayet net o gebelik yeni oldugu için hafif silik çıkmış. ALLAH kucagınada almayı nasip etsın belirtilerin nelerdi yazar mısın?kızlar adetim gecikti test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ne bu lütfen bişey sölermisiniz Eki Görüntüle 1389722
bende yapcam inşallah çarşamba çok rahatlattın ama canım çok teşekkür edrimcnm hayırlı olsun benimki çok zorr görünüyordu gittim hemen kan testi yaptım 31.82 çıktı çok yeniydi senin daha net çıkmış
tamam canım saolOyle olabilir bi tanidigimda da oldu hic endiselenme git hemen kan testi yaptir ☺ bence bebisin olucakkk
inşallah canım ya sabahları uyandığımda içim bulanıyor göğüslerim ağrıyo özellikle yan kısımları bide karnım ağrıyogayet net o gebelik yeni oldugu için hafif silik çıkmış. ALLAH kucagınada almayı nasip etsın belirtilerin nelerdi yazar mısın?
canım inşallah çok teşekkür ederimCanım çok büyük ihtimal hamilesin :) Bhcg değerin düşükse ondan silik çıkmıştır. Kan testi ile emin olabilirsin, şimdiden hayırlı olsun :)
valla hepiniz içimi rahatlattınız saol canımHayirli olsun :))) sabah hemen kan testi yaptir ins hamilesindir canim ama gorunene gore hamilesin
yoğun akıntın oldu mu canım senın de kasık agrın ? adetimi bekliyorum bende akıntım olmayınca umutsuzlaştım ama bazıları akıntısız gebe kaldıgını ögrenmiş o yüzden seninkini de merak ettiminşallah canım ya sabahları uyandığımda içim bulanıyor göğüslerim ağrıyo özellikle yan kısımları bide karnım ağrıyo
kesnlikle kasıklarım ağrıyor karnım diye yanlış aksettim kusura bakma ama benimde öle çok akıntım yokyoğun akıntın oldu mu canım senın de kasık agrın ? adetimi bekliyorum bende akıntım olmayınca umutsuzlaştım ama bazıları akıntısız gebe kaldıgını ögrenmiş o yüzden seninkini de merak ettim
inşallah tatlım ya saolHamilesin canım hayırlı olsun benimde böyle olmuştu
Hilesin canim hayirli olsun benimde boleydi gecikme olmadan cikmisti benimkide tebrik ederim canimkızlar adetim gecikti test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ne bu lütfen bişey sölermisiniz Eki Görüntüle 1389722