- 7 Haziran 2022
- 132
- 30
- 28
- 26
- Konu Sahibi Flowerswomen
-
Buda benimki cnm bugün yaptım testi ama yalancı pozitif cikariyormusSizce var mı
Niye öyle oluyormuş canımBuda benimki cnm bugün yaptım testi ama yalancı pozitif cikariyormus
Cnm benim erken gebelik testi ben yanlış anladım seninkiniNiye öyle oluyormuş canım
Benimkide erken gebelik testi ama ovulasyon testi kullandım şimdi regl lkmadim diye test yaptım erken gebelik pozitif sabah velli değildi çok siliktiCnm benim erken gebelik testi ben yanlış anladım seninkini
Bekledikten sonramı silik çizgi olduBenimkide erken gebelik testi ama ovulasyon testi kullandım şimdi regl lkmadim diye test yaptım erken gebelik pozitif sabah velli değildi çok silikti
Hemen oldu 3 dk icerisindeBekledikten sonramı silik çizgi oldu
Cnm markası neydiHemen oldu 3 dk icerisinde
Day's doctor sabah kan vemeye gidicem de seninkinkn markası neCnm markası neydi
Day's doctor sabah kan vemeye gidicem de seninkinkn markası
canım ya bu marka çok yalan çizgi çıkarıyor umitlenme çok derimDay's doctor sabah kan vemeye gidicem de seninkinkn markası ne
Neden yalancı yükselme dedim canım ben sabah yaptım helli belirsizdi akşam yaptım daha netti sabah kan sonucu ile daha net olur sende sonucunu yaz yarın ne zmaandir istiyorsun bebeisin var mıBende yarın kan tahlili vericem cok heycanlandim
Kısmet canımcanım ya bu marka çok yalan çizgi çıkarıyor umitlenme çok derim
inşallah hayırlısıyla vardır diyelim tabii ki sana suprriz olsunKısmet canım
Benim bı bebiş var şimdi ikinciyi istiyoruz bakalım yarın sonuç beli olur yazarım buraya dizinde haberinizi bekliyorumNeden yalancı yükselme dedim canım ben sabah yaptım helli belirsizdi akşam yaptım daha netti sabah kan sonucu ile daha net olur sende sonucunu yaz yarın ne zmaandir istiyorsun bebeisin var mı
Bende 2.yi istiyorum bakalimBenim bı bebiş var şimdi ikinciyi istiyoruz bakalım yarın sonuç beli olur yazarım buraya dizinde haberinizi bekliyorum
İnşallah ikimizde gebeyizz sizin kaç gün gecikme olduBende 2.yi istiyorum bakalim
Hiç olmadı geciken bugün adet günüm ama ben ovulasyon testi yaptım o günleri değerlendirdim o yüzden bugün yaptım hamilelik testiİnşallah ikimizde gebeyizz sizin kaç gün gecikme oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?