Evet öyle yapmayı düşünüyorumErken gebelik testiyle deneyin çizgi var ama emin olmak için daha iyi olur
Canım sonuç ne çıktı benim testim de böle çıktı varmı senceEvet öyle yapmayı düşünüyorum
Tekrar bugün hem kaset test hem erken gebelik testi yaptım silik cizgi çıktı tekrar öyle pazartesiyi beklicem . Senin de direk mi çıktı birde adetine ne kadar var benim 3 gün varCanım sonuç ne çıktı benim testim de böle çıktı varmı sence
Bence çizgi pembe pembe var hayırlı olsun sat ve bat ne zamandı acabaCanım sonuç ne çıktı benim testim de böle çıktı varmı sence
Canım sonuç ne çıktı benim testim de böle çıktı varmı sence
Merhaba kızlar benim böyle çıktı kan verdim 18 değeriöTekrar bugün hem kaset test hem erken gebelik testi yaptım silik cizgi çıktı tekrar öyle pazartesiyi beklicem . Senin de direk mi çıktı birde adetine ne kadar var benim 3 gün var
MasallahMerhaba kızlar benim böyle çıktı kan verdim 18 değeriö
Sizinki cift cizgiCanım sonuç ne çıktı benim testim de böle çıktı varmı sence
Sizde ikinci cizgiyi göremedimSizce var mı kızlar
Silik çizgi gözüküyor ama erken yapmışsınız, olmayınca çizgi hiç gözükmüyor gerçi ama yine de tekrarlayın testiKızlar dün konu açmıştım kaset test yapıp silik çizgi gördüm bu sabah tekrar ilk idrarla test yaptım çok az şekilde silik çizgi var ama koyulaşma olmaması kafamı çok karıştırdı ya adetime 3 gün var şuan yaptığım testleri ekliyorum . Tüm testlerin silik çıkması ama koyulaşmaması kafamı çok karıştırdı :/
Dikkatli bakınca gözüküyor :)Sizce var mı kızlar
Erken gebelik testinde daha belirgindi ama yinede çok koyu değildiSilik çizgi gözüküyor ama erken yapmışsınız, olmayınca çizgi hiç gözükmüyor gerçi ama yine de tekrarlayın testi
Hayırlı olsun gününüz gecmismiydi dün benimde erken gebelik testim byle silik cikmistiMerhaba kızlar benim böyle çıktı kan verdim 18 değeriö
Testini. Fotosu varsa yükler misin inşallah hamilesindirTekrar bugün hem kaset test hem erken gebelik testi yaptım silik cizgi çıktı tekrar öyle pazartesiyi beklicem . Senin de direk mi çıktı birde adetine ne kadar var benim 3 gün var
Testini. Fotosu varsa yükler misin inşallah hamilesindir
Hemen çıktığı haliBariz görünüyor hemenmi çıktı bu beklemiş halimi
Anladım.cnm inşallah hamilesindir bende beklemdiyim benimkide silik çizgi 6 gün varHemen çıktığı hali