E eruv Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2024 2 0 25 9 Mart 2024 Konu Sahibi eruv #1 Adetim gecikti.Test yaptım bugün ve silik çizgi görüyorum. Gebe olabilir miyim Eklentiler IMG_20240309_171443.jpg 31,3 KB · Görüntüleme: 112
eleanorancalimon Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2023 896 708 9 Mart 2024 Konu Sahibi eruv #2 eruv .!.: Adetim gecikti.Test yaptım bugün ve silik çizgi görüyorum. Gebe olabilir miyim Genişletmek için tıkla... Olabilir ama cizgi kaymis, test bozuk da olabilir. Yarin ilk idrarinizla baska bir test daha deneyin dilerseniz. Garanti olur.
eruv .!.: Adetim gecikti.Test yaptım bugün ve silik çizgi görüyorum. Gebe olabilir miyim Genişletmek için tıkla... Olabilir ama cizgi kaymis, test bozuk da olabilir. Yarin ilk idrarinizla baska bir test daha deneyin dilerseniz. Garanti olur.
freya_ İnsanlar,insanların içinde insana hasret yaşarlar. Kayıtlı Üye 14 Haziran 2023 6.800 21.468 33 9 Mart 2024 Konu Sahibi eruv #3 eruv .!.: Adetim gecikti.Test yaptım bugün ve silik çizgi görüyorum. Gebe olabilir miyim Genişletmek için tıkla... Test dağılmış biraz, bozuk olma ihtimali var. Tekrar yenilerseniz sabah ilk idrar ile daha sağlıklı olur
eruv .!.: Adetim gecikti.Test yaptım bugün ve silik çizgi görüyorum. Gebe olabilir miyim Genişletmek için tıkla... Test dağılmış biraz, bozuk olma ihtimali var. Tekrar yenilerseniz sabah ilk idrar ile daha sağlıklı olur