Adet gecikmesi mi yasiyorsun? Biri daha bu şekilde yaşamış sonraki zamanlarda testleri hep pozitif çıktı kanda da gozukmus. Belki seni de öyledir. Testi tekrarla canimMerhaba aletimin üstünden 3 gün geçti erken gebelik testi yaptım çıkmadı diye bıraktım yemek yedikten sonra baktığımda 1. Resimdeki gibi silik çizgi gördüm yarım saat sonra falandı ama güvenmediğim için sabah bir test daha yaptım onda da 20 dakika sonra silik çizgi gibi çıktı şimdi benim sorum şu acaba kuruluk yansıması mi yoksa ufaktan olsa birseyler var mi lütfen cevaplayın tecrübeli anneler
Yarın kan ve gideceğimAdet gecikmesi mi yasiyorsun? Biri daha bu şekilde yaşamış sonraki zamanlarda testleri hep pozitif çıktı kanda da gozukmus. Belki seni de öyledir. Testi tekrarla canim
En garantisi olur. İnşallah gebelik vardır. Allah gönlüne göre versinYarın kan ve gideceğim
Ama 10 dakika sonra olan testlee dikkate alinmamalidir diyorlar ama öyle olsa hiç çıkmazdıEn garantisi olur. İnşallah gebelik vardır. Allah gönlüne göre versin
Belirtilen süre aralığında çıkan değer esas alinır ama işte bazen istisnalar olabiliyoAma 10 dakika sonra olan testlee dikkate alinmamalidir diyorlar ama öyle olsa hiç çıkmazdı
Belirtilen süre aralığında çıkan değer esas alinır ama işte bazen istisnalar olabiliyotest sonuçta bozukta çıkabilir. En garantisi kan testi.
Doğru diyorsunuzBelirtilen süre aralığında çıkan değer esas alinır ama işte bazen istisnalar olabiliyotest sonuçta bozukta çıkabilir. En garantisi kan testi.
Maalesef bu kuruma çizgisiMerhaba aletimin üstünden 3 gün geçti erken gebelik testi yaptım çıkmadı diye bıraktım yemek yedikten sonra baktığımda 1. Resimdeki gibi silik çizgi gördüm yarım saat sonra falandı ama güvenmediğim için sabah bir test daha yaptım onda da 20 dakika sonra silik çizgi gibi çıktı şimdi benim sorum şu acaba kuruluk yansıması mi yoksa ufaktan olsa birseyler var mi lütfen cevaplayın tecrübeli anneler
Ya öyle mi diyorsunuzMaalesef bu kuruma çizgisio kadar tecrübe ettim ki artık ikisi arasındakini net olarak söyleyebiliyorum
Yine kan verin tabi ki inşallah ben yanılıyorumdurYa öyle mi diyorsunuzyarin kan testi vereceğim yoksa düşünmekten kafayı yerim bari içim rahat olur
Bence gebelik var çünkü kuruluk saatler sonra çıkarMerhaba aletimin üstünden 3 gün geçti erken gebelik testi yaptım çıkmadı diye bıraktım yemek yedikten sonra baktığımda 1. Resimdeki gibi silik çizgi gördüm yarım saat sonra falandı ama güvenmediğim için sabah bir test daha yaptım onda da 20 dakika sonra silik çizgi gibi çıktı şimdi benim sorum şu acaba kuruluk yansıması mi yoksa ufaktan olsa birseyler var mi lütfen cevaplayın tecrübeli anneler
Olumlu düşünelim olumlu olsun :) hadi güzel haberlerle gel İnşallahO kadar bilgisizim ki net birsey söylemiyorum sonuçları sizinle paylaşırım
Ben adet oldum dün malesef yanılmışım benim hemen çıkmamıştı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin 1 kızım var Rabbım.nasip ederse 2. De istiyorum aslında tecrübesiz de değilim ama bu öyle birsey ki ilk gün ki gibi bir heyecan bir panik hali inşallah siz hamilesinizdir güzel haberlerinizi bekliyorumBende şimdi silik çizgi görüp koşa koşa kan vermeye geldim insan korkuyla karışık duygular yaşıyor küçücük silik çizgi insanı nasıl heyecanlandırıyor Rabbim isteyen herkese tez vakitte hayırlısıyla nasip eylesin inşallah bugün güzel haberler alalım
Canım testinin sonucu ne oldu merak ettimYine kan verin tabi ki inşallah ben yanılıyorumdur
Değilmişim hamileCanım testinin sonucu ne oldu merak ettim
Hayırlısı olsun canım bende de erken gebelik testinde bu şekilde çıktı 20 dakika sonra da merak ettimDeğilmişim hamile
Valla bende heves ettim ama 3 gün sonra adet oldumHayırlısı olsun canım bende de erken gebelik testinde bu şekilde çıktı 20 dakika sonra da merak ettim