Silik çizgi

ya dilerseniz erken gebelik testini tekrar deneyin paylaşın bakalım hemen çıkarsa 2. çizgi zaten gebesiniz ama sabah ilk idrarla deneyin daha kesin sonuç alırsınız
Erken gebelikte 2 gün önce negatif çıkmıştı bilmiuorum bakalım nolacak sonu

Merhaba kızlar. Bende de silik çizgi durumu oldu adete 3 4 gün kala. Resimleri ekliyorum şimdi. İlk yaptığım ilk 5 dakika içinde gölge gibi vardı ama resimde çok belli olmuyor. Sonra bende kaldırdım. Çöpleri toparlarken baktım daha da belirginleşmiş sizce durum nedir.
1. Resim ilk 5 dakika.
2. Resim sonradan koyulaştı

Eklentiler

• IMG_20240105_094944.webp
    IMG_20240105_094944.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG_20240106_161044.webp
    IMG_20240106_161044.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 112
Merhaba kızlar. Bende de silik çizgi durumu oldu adete 3 4 gün kala. Resimleri ekliyorum şimdi. İlk yaptığım ilk 5 dakika içinde gölge gibi vardı ama resimde çok belli olmuyor. Sonra bende kaldırdım. Çöpleri toparlarken baktım daha da belirginleşmiş sizce durum nedir.
1. Resim ilk 5 dakika.
Suya tutun çizgi kayboluyorsa kurumadir ben tuttum silindi kurumaymis

1. Resim ilk 5 dakika.
Kuruma cizgiside olabilir, suya tutun giderse kuruma cizgisidir , ilk idrarinzla tekrarlayin insallah hamilesindir 🌹

Tuttum suya gitti gibi oldu sonra baktım yine belli oldu ama emin olamadım tabi yinede yarın tekrarlıycam inşaallah. Hepimizin duaları kabul olsun🩷 bugün adet günümdü bakalım😍

regl günüm cuma 3 gün var bu şekilde çıktı sonuç böyle bir sonuçla sağlıklı bir gebelik yaşayan var mı

Eklentiler

• IMG_2258.webp
    IMG_2258.webp
    50 KB · Görüntüleme: 96
Kızlar bunlar için ne düşünüyorsunuz ..adete 6 gün var.

Eklentiler

• IMG_0678.webp
    IMG_0678.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_0715.webp
    IMG_0715.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar hayalet çizgi sizde görüyor musunuz yoksa ben kafayı mı yedim artık 😂

Eklentiler

• IMG_0425.webp
    IMG_0425.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar yine ben ilk testimi atmıştım çok çok silik dayanamadım 2. Yi bu şekilde ne demek oluyor sizce var mı çizgi yamuk neden 😒

Eklentiler

• IMG_0431.webp
    IMG_0431.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar yine ben ilk testimi atmıştım çok çok silik dayanamadım 2. Yi bu şekilde ne demek oluyor sizce var mı çizgi yamuk neden 😒
ay inşallah hamilesinizdir ama çizgiyi yamuk görünce bi gülme aldı beni :D niye öyle olmuş ki ilk defa görüyorum :D

Back
X