Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Silik çizgi
- Konu Sahibi asugun
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- silik gebelik testi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Temmuz 2021
- 11.407
- 24.260
- 348
Yeni yeni oluşuyo hsyırlı olsunMerhaba bugün sabah test yaptım ilki silik çıktı 2. Testi de yaptım o da silik çıktı bu ne demek sizce
Bu durumu yaşayıp hamile kalan var mı
Yaa çok teşekkür ederimYeni yeni oluşuyo hsyırlı olsun
- 9 Mart 2022
- 8.267
- 1
- 6.287
- 128
Hamile kalan var mı bal gibi hamilesin tebrik ederimMerhaba bugün sabah test yaptım ilki silik çıktı 2. Testi de yaptım o da silik çıktı bu ne demek sizce
- 4 Kasım 2022
- 793
- 181
- 23
- 23
Hamilesin benimde bu şekilde çıktı ama ben düşük yaptımMerhaba bugün sabah test yaptım ilki silik çıktı 2. Testi de yaptım o da silik çıktı bu ne demek sizce
- 30 Mart 2022
- 5.334
- 3.037
- 103
Bayağı hamilesiniz tebrik ederim sağlıkla gelsinMerhaba bugün sabah test yaptım ilki silik çıktı 2. Testi de yaptım o da silik çıktı bu ne demek sizce
- 28 Nisan 2023
- 383
- 126
- 18
- 27
Hamilesin canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin aramıza hoşgeldinMerhaba bugün sabah test yaptım ilki silik çıktı 2. Testi de yaptım o da silik çıktı bu ne demek sizce
Kimyasal gebelik falan diyorlar o yüzden öyle dedim İnşAllah hamileyimdir çok teşekkür ederimHamile kalan var mı bal gibi hamilesin tebrik ederim
Ayy çok teşekkür ederim amin hepimiz inşAllah saglikla kucağımıza alırızHamilesin canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin aramıza hoşgeldin
Çok teşekkür ederimBayağı hamilesiniz tebrik ederim sağlıkla gelsin
Ya çok üzüldüm inşAllah tekrardan hamile kalırsınHamilesin benimde bu şekilde çıktı ama ben düşük yaptım
- 9 Mart 2022
- 8.267
- 1
- 6.287
- 128
Kimyasal gebelik olsa adet günü adetin Gelir değerin düşer iyi düşün iyi şeyler olsunKimyasal gebelik falan diyorlar o yüzden öyle dedim İnşAllah hamileyimdir çok teşekkür ederim
Güzel cevabınız için çok teşekkür ederim İyi düşünucemKimyasal gebelik olsa adet günü adetin Gelir değerin düşer iyi düşün iyi şeyler olsun
- 28 Nisan 2023
- 383
- 126
- 18
- 27
Amin inşallah kan verin hemen vitaminlerinize başlayınAyy çok teşekkür ederim amin hepimiz inşAllah saglikla kucağımıza alırız
- 4 Kasım 2022
- 793
- 181
- 23
- 23
Amin canım inşallahYa çok üzüldüm inşAllah tekrardan hamile kalırsın
Kaç gün sonra test yaptınızMerhaba bugün sabah test yaptım ilki silik çıktı 2. Testi de yaptım o da silik çıktı bu ne demek sizce
Adet gecikmesinden sonra mi ?Kaç gün sonra test yaptınız
EvetAdet gecikmesinden sonra mi ?
2 gün gecikti
- 24 Kasım 2022
- 973
- 616
- 23
Hayirli olsun gebelik var ilk 3 ay riskli bir donem cok dikkat edin vitamnlernize beslenmenize uykunuza bol su tuketin bebis ilk 3 ay suya cok ihtyac duyuyo folik asit aliyormusunuz Allah im saglikla kucagniza aldirsin insallah kan verin kesinlestrin sonuci hemde saglik ocagnda kaydnz acilsin takibnz baslasn vitamnlernizi temin edip bilglendrsinler siziMerhaba bugün sabah test yaptım ilki silik çıktı 2. Testi de yaptım o da silik çıktı bu ne demek sizce