• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi

asugun

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2023
22
7
6
25
Merhaba bugün sabah test yaptım ilki silik çıktı 2. Testi de yaptım o da silik çıktı bu ne demek sizce
Bu durumu yaşayıp hamile kalan var mı

Eklentiler

• IMG_20230908_124320.jpg
    IMG_20230908_124320.jpg
    130,2 KB · Görüntüleme: 174
Merhaba bugün sabah test yaptım ilki silik çıktı 2. Testi de yaptım o da silik çıktı bu ne demek sizce
Hamile kalan var mı 🤣 bal gibi hamilesin tebrik ederim 💃🏼💐🧿

Bayağı hamilesiniz 🙏🏼 tebrik ederim sağlıkla gelsin🌸

Hamilesin canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤️ aramıza hoşgeldin 😘

Kimyasal gebelik falan diyorlar o yüzden öyle dedim ☺️💖 İnşAllah hamileyimdir çok teşekkür ederim 🙏
Kimyasal gebelik olsa adet günü adetin Gelir değerin düşer ☺️ iyi düşün iyi şeyler olsun 🤗

Hayirli olsun gebelik var ilk 3 ay riskli bir donem cok dikkat edin vitamnlernize beslenmenize uykunuza bol su tuketin bebis ilk 3 ay suya cok ihtyac duyuyo folik asit aliyormusunuz Allah im saglikla kucagniza aldirsin insallah 😇 kan verin kesinlestrin sonuci hemde saglik ocagnda kaydnz acilsin takibnz baslasn vitamnlernizi temin edip bilglendrsinler sizi

Back