Silik çizgi

Deniz Konar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2022
5
1
24
Comfort erken gebelik testi yaptım 3 gün gecikmem vardı silik çizgi çıktı sizce hamilemiyim? Fotoğraf ekledim bakar mısınız aynı durumu yaşayıp hamile olan var mı?

Eklentiler

• IMG_20221201_162420.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 2.257
Comfort erken gebelik testi yaptım 3 gün gecikmem vardı silik çizgi çıktı sizce hamilemiyim? Fotoğraf ekledim bakar mısınız aynı durumu yaşayıp hamile olan var mı?
Hamilesiniz, tebrikler : ) Arkadaşlar bazı testler güvenilir değil, yanlış sonuçlar da oluyor kabul ediyorum ama bu tarz gözle görülür düzgün 2. çizgiler olduğunda içiniz rahat olsun. Beta HCG hormonu vücutta sadece hamilelikte salgılanıyor yani silik de olsa 2. çizgi varsa, hamilesiniz. Net! Testlerin prospektüsünde de yazar bu bilgi. "Silik de olsa, 2. çizgi varsa gebesiniz."

iste yanlis biliyorsunuz kistlerde daha belirgin cizgiler bile oluyor en iyisi kan vermek

iste yanlis biliyorsunuz kistlerde daha belirgin cizgiler bile oluyor en iyisi kan vermek
Hangi kistler embryo'nun Beta HCG yani gebelik hormonunu salgılıyor öğrenebilir miyim? Bilmediğim bir nokta varsa aydınlanayım gerçekten. PCOS hastalarının LH (ovulasyon) testleri zaman zaman yanıltıcı olur ve genellikle pozitif çıkabilir bu doğru fakat HCG testi vücutta olmadığı sürece tespit edilemez, en azından idrarda. Elbette kan vermek en doğrusu, bu konuda haklısınız. Önce kana, sonra idrara geçer hormon çünkü. Merakla bekliyorum sonucunuzu. : )

gecen sene yasadim resmen cift cizgiydi ve defalarca test yaptim bi de kana gittim beta cikmadi doktorum yumurtalik kisti oldugunu soyledi tedaviye basladi ben hayal gormediysem vardir dimi boyle bisey

Merhaba son durum nedir hamile misiniz Bu marka test bana bundan daha koyu çizgi ile pozitif verdi ama değilmişim. Yıkılmıştım. Umarım sizin gönlünüzce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…