- 1 Aralık 2022
- 5
- 1
- 24
-
- Konu Sahibi Deniz Konar
evet kan verip kesinlestirin hayirli olsunComfort erken gebelik testi yaptım 3 gün gecikmem vardı silik çizgi çıktı sizce hamilemiyim? Fotoğraf ekledim bakar mısınız aynı durumu yaşayıp hamile olan var mı?
Teşekkür ederim inşallah hamileyimdirevet kan verip kesinlestirin hayirli olsun
teste gore hamilesiniz. Kan verin emin olun hayirli olsunTeşekkür ederim inşallah hamileyimdir
Hamilesiniz, tebrikler : ) Arkadaşlar bazı testler güvenilir değil, yanlış sonuçlar da oluyor kabul ediyorum ama bu tarz gözle görülür düzgün 2. çizgiler olduğunda içiniz rahat olsun. Beta HCG hormonu vücutta sadece hamilelikte salgılanıyor yani silik de olsa 2. çizgi varsa, hamilesiniz. Net! Testlerin prospektüsünde de yazar bu bilgi. "Silik de olsa, 2. çizgi varsa gebesiniz."Comfort erken gebelik testi yaptım 3 gün gecikmem vardı silik çizgi çıktı sizce hamilemiyim? Fotoğraf ekledim bakar mısınız aynı durumu yaşayıp hamile olan var mı?
iste yanlis biliyorsunuz kistlerde daha belirgin cizgiler bile oluyor en iyisi kan vermekHamilesiniz, tebrikler : ) Arkadaşlar bazı testler güvenilir değil, yanlış sonuçlar da oluyor kabul ediyorum ama bu tarz gözle görülür düzgün 2. çizgiler olduğunda içiniz rahat olsun. Beta HCG hormonu vücutta sadece hamilelikte salgılanıyor yani silik de olsa 2. çizgi varsa, hamilesiniz. Net! Testlerin prospektüsünde de yazar bu bilgi. "Silik de olsa, 2. çizgi varsa gebesiniz."
Hangi kistler embryo'nun Beta HCG yani gebelik hormonunu salgılıyor öğrenebilir miyim? Bilmediğim bir nokta varsa aydınlanayım gerçekten. PCOS hastalarının LH (ovulasyon) testleri zaman zaman yanıltıcı olur ve genellikle pozitif çıkabilir bu doğru fakat HCG testi vücutta olmadığı sürece tespit edilemez, en azından idrarda. Elbette kan vermek en doğrusu, bu konuda haklısınız. Önce kana, sonra idrara geçer hormon çünkü. Merakla bekliyorum sonucunuzu. : )iste yanlis biliyorsunuz kistlerde daha belirgin cizgiler bile oluyor en iyisi kan vermek
gecen sene yasadim resmen cift cizgiydi ve defalarca test yaptim bi de kana gittim beta cikmadi doktorum yumurtalik kisti oldugunu soyledi tedaviye basladi ben hayal gormediysem vardir dimi boyle biseyHangi kistler embryo'nun Beta HCG yani gebelik hormonunu salgılıyor öğrenebilir miyim? Bilmediğim bir nokta varsa aydınlanayım gerçekten. PCOS hastalarının LH (ovulasyon) testleri zaman zaman yanıltıcı olur ve genellikle pozitif çıkabilir bu doğru fakat HCG testi vücutta olmadığı sürece tespit edilemez, en azından idrarda. Elbette kan vermek en doğrusu, bu konuda haklısınız. Önce kana, sonra idrara geçer hormon çünkü. Merakla bekliyorum sonucunuzu. : )
Merhaba son durum nedir hamile misinizComfort erken gebelik testi yaptım 3 gün gecikmem vardı silik çizgi çıktı sizce hamilemiyim? Fotoğraf ekledim bakar mısınız aynı durumu yaşayıp hamile olan var mı?
Bende de silik çıktı sonucunuz be oldu acaba bende merak edıyorumComfort erken gebelik testi yaptım 3 gün gecikmem vardı silik çizgi çıktı sizce hamilemiyim? Fotoğraf ekledim bakar mısınız aynı durumu yaşayıp hamile olan var mı?
Hamilesin %99 kan testi ver benceComfort erken gebelik testi yaptım 3 gün gecikmem vardı silik çizgi çıktı sizce hamilemiyim? Fotoğraf ekledim bakar mısınız aynı durumu yaşayıp hamile olan var mı?
Evet bende yaşadım. Çift çizgi çıktı büyük bı mutlulukla kan verdim değer 0gecen sene yasadim resmen cift cizgiydi ve defalarca test yaptim bi de kana gittim beta cikmadi doktorum yumurtalik kisti oldugunu soyledi tedaviye basladi ben hayal gormediysem vardir dimi boyle bisey