Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama az önce öyle oldu öyle değildi ilkkTest bozuk. Tekrarlamanızı öneririm
Daha adetime 3 gün varrGeçirmeniz var mı
İlk hali buysa vardır. Görüyorum çizgiyi. Her gün ya da 2 günde bir sabah idrarıyla testi tekrarlayıp koyulaşmayı takip edin. Sağlıklı gebelik olup olmadığını anlarsınız. İnşAllah dilediğiniz olurBu ilk yaptığım hali iki saat sonra hatta belki daha fazla süre sonra öyle karışık olmuş Eki Görüntüle 2710361
Var bunda kan testi yaptırın 2 günde bir. Hayırlı olsunBu ilk yaptığım hali iki saat sonra hatta belki daha fazla süre sonra öyle karışık olmuş Eki Görüntüle 2710361
Tşk ederim canım...İlk hali buysa vardır. Görüyorum çizgiyi. Her gün ya da 2 günde bir sabah idrarıyla testi tekrarlayıp koyulaşmayı takip edin. Sağlıklı gebelik olup olmadığını anlarsınız. İnşAllah dilediğiniz olur
Rica ederim. Test yaptığınızda fotosunu burda paylaşırsınızTşk ederim canım...
Bence var hayırlı olsun bes dk içinde cıktysaKızlar bunu da bugün tuttum acaba hamilemiyim
Eki Görüntüle 2710886
Kırmızı çizgiyle aynî anda çıktıBence var hayırlı olsun bes dk içinde cıktysa![]()
Hayırlı olsun o zaman, inşallh saglıkla ilerlesn senınde benımde herkesn kıKırmızı çizgiyle aynî anda çıktı
Amin inşallah cnmHayırlı olsun o zaman, inşallh saglıkla ilerlesn senınde benımde herkesn kı![]()