Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa gercek mi teşekkür ederimEvet görünüyor hayırlı olsun ☺
Çok teşekkür ederim ❤Hayırlı olsun canım hamilesin![]()
Silik ikinci çizgi var hayırlı olsunHanımlar ben mı çizgi görüyorum yoksa gerçekten silik bir çizgi var mı sizce adetim 1 gün gecikti Eki Görüntüle 2654392 Eki Görüntüle 2654393
Yaaa kuzumm benim çok sevindimmm hamilelik var çok şükür hayirlı olsun tatlımRegen_ ne dersin
Evet ilk olacak 2 aydır istiyorduk ama çikolata kistinden dolayı çok umutlu değildimAnne olacaksın hazırlıklı ol ilk bebeginmi olucak
Allah'ın işine akıl sır ermez canımEvet ilk olacak 2 aydır istiyorduk ama çikolata kistinden dolayı çok umutlu değildim
Yaaa kuzumm benim çok sevindimmm hamilelik var çok şükür hayirlı olsun tatlım![]()
![]()
![]()
valla 6. Hissimden korkmaya başladım sana ne demistim dün
![]()
Ya evet dün demiştin test almayacaktım vazgecmistim dayanamadım gittim aldım soktayim hala canım ya 5 dk sonra çıktıHemen çıktı dimi cizgi pembiste kuruma olamz gerçi![]()
Kesinlikle öyleAllah'ın işine akıl sır ermez canım![]()
Tamam kuzum ztn pembe cıkmış cizginYa evet dün demiştin test almayacaktım vazgecmistim dayanamadım gittim aldım soktayim hala canım ya 5 dk sonra çıktı
Bence hamilesinizHanımlar ben mı çizgi görüyorum yoksa gerçekten silik bir çizgi var mı sizce adetim 1 gün gecikti Eki Görüntüle 2654392 Eki Görüntüle 2654393
Çok teşekkür ederim kuzum en kısa zamanda sanada nasip olur inşallah ve gercekten dedim ya kafamda hiç yoktu bu ay hiç düşünmedim bile eşim de olabilir dedikce yok dedim hava değişikliği ondandir dedimTamam kuzum ztn pembe cıkmış cizginAllah sağlıklı gebelik nasip etsin kuzum inan çok sevindim
![]()
Inşallah hayırlısıyla ❤Bence hamilesiniz
Zaten öyle demiyorlar mı hic beklemedigin anda olur diye kafanı başka seylerle oyaladğnda olurmus senin de öyle olduÇok teşekkür ederim kuzum en kısa zamanda sanada nasip olur inşallah ve gercekten dedim ya kafamda hiç yoktu bu ay hiç düşünmedim bile eşim de olabilir dedikce yok dedim hava değişikliği ondandir dedim![]()