Silik çizgi

Miya357

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2020
565
633
23
Bi bakarmisiniz varmı gebelik

Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah tatbiki var bes belli kantesti yaptır bence adetin gecikmişmiydi
Ben 1 yildir adet görmüyorum 3 aylik korunma iğnesi yaptırmıştı onunda zamanı dolaylı 2 ay oldu ondan adet görmediğim için kalmam diyordum.ama

Ben 1 yildir adet görmüyorum 3 aylik korunma iğnesi yaptırmıştı onunda zamanı dolaylı 2 ay oldu ondan adet görmediğim için kalmam diyordum.ama
Canım sen en iyisi kan testi yaptır idrar testinde tekrarla varsa elinde daha emin olursun ama var bence silikte değil sen bir an önce sonucu öğrenmeye bak kontrole git folik asite başla gecikme inşallah herşey yolunda ilerler senin için hamişsen beni unutma banada dua et hamilelerin duası kabul olurmuş

Korunma iğnesini neden kullanıyordun canım

Test bozuk olabilir çizgi çok geride kalmış yeniden dene bence

Tamam canım unutmam doğuma kadar burdayım inşallah rabbim sizlerde sanada hayirli bi evlat verir rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin

Korunma iğnesini neden kullanıyordun canım
Gebe kalmamak için 3 aylik igne kasimda gunu bitti o zaman beri korunmuyorum bide üstüne adetten kesilsin igne yüzünden ondan bende adet gecikmesi bonoları yok doktor adet gormeden de gebe kalabikirsin dedi ama

Tamam canım unutmam doğuma kadar burdayım inşallah rabbim sizlerde sanada hayirli bi evlat verir rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin
Amin canım Allah razı olsun amin isteyen herkese inşallah

Gebe kalmamak için 3 aylik igne kasimda gunu bitti o zaman beri korunmuyorum bide üstüne adetten kesilsin igne yüzünden ondan bende adet gecikmesi bonoları yok doktor adet gormeden de gebe kalabikirsin dedi ama
Anladım canım Allah ol deyince oluyor işte nasibi varmış meleğinin sağlıklı olsunda gerisi önemli değil

Yaaaaa cok sevindim canım özelden konuşmuştuk hatırlıyorsan kan verdin mi testin baya baya pozitif gözüküyor bozuk değilse ama son ilişkim 3 Ocak dememiş mıydın ben mi yanlış anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…