Bi bakarmisiniz varmı gebelik
Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah tatbiki var bes belli kantesti yaptır bence adetin gecikmişmiydi
Ben 1 yildir adet görmüyorum 3 aylik korunma iğnesi yaptırmıştı onunda zamanı dolaylı 2 ay oldu ondan adet görmediğim için kalmam diyordum.amaCanım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah tatbiki var bes belli kantesti yaptır bence adetin gecikmişmiydi
Canım sen en iyisi kan testi yaptır idrar testinde tekrarla varsa elinde daha emin olursun ama var bence silikte değil sen bir an önce sonucu öğrenmeye bak kontrole git folik asite başla gecikme inşallah herşey yolunda ilerler senin için hamişsen beni unutma banada dua et hamilelerin duası kabul olurmuşBen 1 yildir adet görmüyorum 3 aylik korunma iğnesi yaptırmıştı onunda zamanı dolaylı 2 ay oldu ondan adet görmediğim için kalmam diyordum.ama
Tamam canım unutmam doğuma kadar burdayım inşallah rabbim sizlerde sanada hayirli bi evlat verir rabbim kimsenin kucağını boş birakmasinCanım sen en iyisi kan testi yaptır idrar testinde tekrarla varsa elinde daha emin olursun ama var bence silikte değil sen bir an önce sonucu öğrenmeye bak kontrole git folik asite başla gecikme inşallah herşey yolunda ilerler senin için hamişsen beni unutma banada dua et hamilelerin duası kabul olurmuş
Gebe kalmamak için 3 aylik igne kasimda gunu bitti o zaman beri korunmuyorum bide üstüne adetten kesilsin igne yüzünden ondan bende adet gecikmesi bonoları yok doktor adet gormeden de gebe kalabikirsin dedi amaKorunma iğnesini neden kullanıyordun canım
Amin canım Allah razı olsun amin isteyen herkese inşallahTamam canım unutmam doğuma kadar burdayım inşallah rabbim sizlerde sanada hayirli bi evlat verir rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin
Anladım canım Allah ol deyince oluyor işte nasibi varmış meleğinin sağlıklı olsunda gerisi önemli değilGebe kalmamak için 3 aylik igne kasimda gunu bitti o zaman beri korunmuyorum bide üstüne adetten kesilsin igne yüzünden ondan bende adet gecikmesi bonoları yok doktor adet gormeden de gebe kalabikirsin dedi ama
Amin ecmain insallah bacimAmin canım Allah razı olsun amin isteyen herkese inşallah
İlk gebeliğinmi kuzum senin ne zamandır istiyordunAnladım canım Allah ol deyince oluyor işte nasibi varmış meleğinin sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?