- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
İnşallahhh vardır bebeğiniz sizinledir çok erken yapmışsınız adet günü ya da adetinizin geçmesini bekleyin .Allah bilir ya bende aynı durumdayım şuan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahhh vardır bebeğiniz sizinledir çok erken yapmışsınız adet günü ya da adetinizin geçmesini bekleyin .Allah bilir ya bende aynı durumdayım şuan
Amin inşallah çok teşekkür ederim adeti beklemek en garantisi olucak gibiİnşallahhh vardır bebeğiniz sizinledir çok erken yapmışsınız adet günü ya da adetinizin geçmesini bekleyin .
Adetim bu ay çok yoğun geldi olmama daha 11 gün var bekliyorumKan testi verin adetiniz kaç gün geçti ? Çok belli var gözüküyor ama testinizi de tekrarlayın .
Daha varmış ama siz bekleyin bence daha çok erken çünkü .Adetim bu ay çok yoğun geldi olmama daha 11 gün var bekliyorum
Adetime 1 hafta var ama midem ekşiyo bariz bir sekılde bır de bu ilişkiden 5 gun sonra yapılan erken gebelik testlerınden yaptımKan testi verin adetiniz kaç gün geçti ? Çok belli var gözüküyor ama testinizi de tekrarlayın .
İnşallahhh değildir .Erken gebelik testleri 6 güne kadar gösteriyor . Testinizdeki koyulaşmayı takip edin daha adetinize varmış inşallah sizinledir bebeğiniz saglikla ilerlesin.Adetime 1 hafta var ama midem ekşiyo bariz bir sekılde bır de bu ilişkiden 5 gun sonra yapılan erken gebelik testlerınden yaptım
1 düşüğüm var o gunden ber 1 yıldır bu kadar silik bir çizgi görmemiştim. İnşallah test hatası değildir
İnşallahİnşallahhh değildir .Erken gebelik testleri 6 güne kadar gösteriyor . Testinizdeki koyulaşmayı takip edin daha adetinize varmış inşallah sizinledir bebeğiniz saglikla ilerlesin.
Merhaba ben gördümMerhaba arkadaşlar silik çizgiyi gören var mı?Eki Görüntüle 2544818
Hamilelik var canım muhtemelen ilk hafta olduğu için silikArkadaşlar merhaba benim adetim 3 gün var test yaptım böyle cıktı sizce hamilelik var mı
Çatlatma iğnesi olmadıysanız %80 gebesınızArkadaşlar merhaba benim adetim 3 gün var test yaptım böyle cıktı sizce hamilelik var mı
Catlatma ignesi oldum ama üzerinden 15 gün geçti yine de etkisi devam eder miÇatlatma iğnesi olmadıysanız %80 gebesınız
Teşekkür ederim catlatma ignesi oldum da acaba onun etkisi olabilir mi ama üzerinden 15 gün geçtiHamilelik var canım muhtemelen ilk hafta olduğu için silik
Sanki hayalet çizgi görüyorum gibi ama yinede boşa umutlandırmak istemiyorumSizce ikinci çizgi görünüyor mu
Ayy inşallah vardır tekrar yapicam testi ama kaç gün arayla yapsam daha net sonuç alirimSanki hayalet çizgi görüyorum gibi ama yinede boşa umutlandırmak istemiyorum