• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi

Gzm234

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2019
30
5
6
26
Merhaba arkadaşlar adetime 12 gün var son adetimde çok fazla kanamam oldu bittikten sonraki hafta karnımda adet sancısı gibi ağrılar hissettim karnım çok fazla ağrıdı göbeğimin sağ alt tarafında şişkinlik oldu bi çok test yaptım hepsi silik çizgili çıktı kan testim ise 0.6 şimdilik gebelik gözükmüyor dendi ve bu sabah ilk idrarla yaptım test yine silik çizgi çıktı kasık ağrılarım oluyor ara ara sizce hamilelik olabilir mi yoksa negatif mi lütfen yardım edin ☹️😭

Yani ilginç silik çizgi çıktığında genelde hamile olunuyor ama 0,6 çok çok düşük bir ihtimal😊

Sanırım ☹☹
Bak benimde çok silik çıkmıştı yok denecek kadar az ama kanda 18,17 çıktı hani eğer silik çıkan ilk testin sonraki gün bile yaptırsan beşten yukarı çıkması beklenir

12 gün var diyorsun bence çok erken yapmışsın

15 gün varken kan testi yapmıştım bu ay ki adetimi bekliyorum bi umut 🤦‍♀️

Bence adetin geçmeden yapıp moralini bozma vardır inşallah bebiş😘

Merhaba arkadaşlar silik çizgiyi gören var mı?
FD87A0B9-0235-4609-AA2B-5B5C845560FB.jpeg

Evet benimde adetime 11 gün var ve karnım çok ağrıyor kasıklarım aynı şekilde göbeğim şiş
Yanı var gıbı de bu kullandıgın test biraz sıkıntılı ben de bundan kullandım hıc boyle silik çizgi cıkmadı ama 5 testın 4 u bozuk cıktı
Ya hıc cizgi cıkmadı ya da enıne çizgi cıktı fln
Başka bir marka al bence

Back