Arkadaşlar çok saçma gelebilir bilmediğimden soruyorum. Reglim bittikten sonra 1 kere ilişkiye girdim oda 3 gün önce dün ve bugün karın ağrım vardı bende evde varken test yaptım o kadar ihtimal vermiyordum ki yaptım koydum başka işe daldım 2 dakika bile beklemedim sonra falan dönüp baktığımda Silik çizgi gördüm test erken gebelik testi ama benimkisi çok çoook erken şuan ayın 19 unda olacağım çünkü bu şekilde olup gebe kalanlar var mı kan testi vermelimiyimyoksa bi kaç kere daha idrar testi mi yapayım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Silik çizgi yalvarırım bakın
- Konu Sahibi leyla8321
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhabalar geçen ay ben bundan daha koyusuyla hayalet çizgi yaşadım ama maalesef negatif oldu adet oldum. Ümidini kırmak istemem ama bende yaşadım umutlanıp umudun kırılınca çok yıkıcı oluyor diye paylaşmak istedim ama zaten daha erken bakarsın direkt pozitifi görürsün yada senin şansına bu pozitif olur
Merhabalar geçen ay ben bundan daha koyusuyla hayalet çizgi yaşadım ama maalesef negatif oldu adet oldum. Ümidini kırmak istemem ama bende yaşadım umutlanıp umudun kırılınca çok yıkıcı oluyor diye paylaşmak istedim ama zaten daha erken bakarsın direkt pozitifi görürsün yada senin şansına bu pozitif olur
EvetYani ilişkiye 3 gün önce mi girdiniz doğru mu anladım?
Çok üzüldüm inşallah gönlünüzce olur sizin de aynı test miydiMerhabalar geçen ay ben bundan daha koyusuyla hayalet çizgi yaşadım ama maalesef negatif oldu adet oldum. Ümidini kırmak istemem ama bende yaşadım umutlanıp umudun kırılınca çok yıkıcı oluyor diye paylaşmak istedim ama zaten daha erken bakarsın direkt pozitifi görürsün yada senin şansına bu pozitif olur
- 6 Mayıs 2024
- 3.350
- 3.488
- 48
- 29
Eğer yumurtlama olup döllenmede gerçekleşmiş olsa dahi 3 günde tüpe bile yerleşemiyor ki ne ara hormon üretip betayı artıracak. Hamilelik olsa bile şu an tespit edilemez ki bence yok
Teşekkür ederimEğer yumurtlama olup döllenmede gerçekleşmiş olsa dahi 3 günde tüpe bile yerleşemiyor ki ne ara hormon üretip betayı artıracak. Hamilelik olsa bile şu an tespit edilemez ki bence yok
- 7 Aralık 2024
- 219
- 54
- 13
- 35
katılıyorum arkadaşlara 3 günde gebelik teste yansıyacak düzeye asla gelmez benimde aynı testti. Aşırı ümitlenmiştim çünkü böyle olup hamile olanlar vardı. Ama kısmet değilmiş. En güzeli direkt kan vermek o yüzden. Vakti geldiğinde öyle yapÇok üzüldüm inşallah gönlünüzce olur sizin de aynı test miydi
Öncesinde regliydim tefliden sonra da perşembe günü oldu bende imkan vermiyorum ama hiç Silik çizgi görmemiştim şimdi böyle görünce çok heyecanlandımbu testlerde sorun var heralde kim yapsa pozitif ama kan veriyorlar negatif çıkıyor
Ki sizinki henüz 3 gün imkansız eğer daha öncesinde olmadıysa
- 14 Ağustos 2018
- 19.638
- 2
- 73.786
- 598
Tekrarlamalıyım sizce bi kaç gün sonra3 günlük ilişkinin gebeliği çıkmaz ki testte
- 14 Ağustos 2018
- 19.638
- 2
- 73.786
- 598
diğer regliniz gecikmeden bir şey yapmanıza gerek yokTekrarlamalıyım sizce bi kaç gün sonra
- 14 Mart 2018
- 3.421
- 3.628
- 133
Merhaba. 3 gün sonrası gebelik imkansız çıkmaz. Ama reglden önceki ay çalışmalarınız oldu mu, acaba üstüne implantasyon kanaması geçirdiniz de gebelik mi var? Eğer test de yanıltma yoksa tabiiÖncesinde regliydim tefliden sonra da perşembe günü oldu bende imkan vermiyorum ama hiç Silik çizgi görmemiştim şimdi böyle görünce çok heyecanlandım
Reglimden önce oldu evet hatta Reglim 6-7 gün gecikmişti ama regli olunca ihtimal vermedimMerhaba. 3 gün sonrası gebelik imkansız çıkmaz. Ama reglden önceki ay çalışmalarınız oldu mu, acaba üstüne implantasyon kanaması geçirdiniz de gebelik mi var? Eğer test de yanıltma yoksa tabii
- 14 Mart 2018
- 3.421
- 3.628
- 133
Peki regl kaç gün sürdü ve kanama nasıldıReglimden önce oldu evet hatta Reglim 6-7 gün gecikmişti ama regli olunca ihtimal vermedim
- 7 Aralık 2024
- 219
- 54
- 13
- 35
Geçen ay bizde sadece bir kez geri çekilme oldı diğerlerinde hep korunduk regl günümde test yapmıştım silik çıkmıştı ve hemen adet oldum ya testlerde sıkıntı var yada kimyasal oluyorÖncesinde regliydim tefliden sonra da perşembe günü oldu bende imkan vermiyorum ama hiç Silik çizgi görmemiştim şimdi böyle görünce çok heyecanlandım