Silik çizgi ve hamilelik belirtisi

ZulayhaSamiye

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2019
25
6
86
25
Adetim 1 gün geçiktı ama hamilelik belırtilerinden sık idrara çıkma ve göğus ağrisi yaşiyorum.3,4 gündür sütyen bile takamiyorum.Test yaptım ,silik çizgi çikti.Siz ne tur belirtiker yaşadiniz ve sonuç ne oldu?Turkiyede değilim ve şu an doktora gidemiyorum.

Eklentiler

• IMG_0110.webp
    IMG_0110.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 58
Hayırlı olsun bence hamilesiniz sadece isterseniz yeniden test yapın 😊 benim sıfır belirtim var hatta hamileliğimin ilk üç ayında bile sürekli bahsedilen belirtiler bende olmadı. Belirtilere çok takılmamak lazım çok bireysel oluyormuş.

Adetim 1 gün geçiktı ama hamilelik belırtilerinden sık idrara çıkma ve göğus ağrisi yaşiyorum.3,4 gündür sütyen bile takamiyorum.Test yaptım ,silik çizgi çikti.Siz ne tur belirtiker yaşadiniz ve sonuç ne oldu?Turkiyede değilim ve şu an doktora gidemiyorum.
Bence gebesin belirtilerin de öyle test de bariz belli :)

Hayırlı olsun bence hamilesiniz sadece isterseniz yeniden test yapın 😊 benim sıfır belirtim var hatta hamileliğimin ilk üç ayında bile sürekli bahsedilen belirtiler bende olmadı. Belirtilere çok takılmamak lazım çok bireysel oluyormuş.
Teşekkurler.Evet bir hafta beklemek istiyorum.Sonra tekrar test yapicam.silik çizgi olunca bu durumu yaşayan varmi diye merak ettim

Merhaba benim de belirtiler vardı adetime iki gün var test yaptım bugün silik çıktı beş dk bile olmadan.. Görsel ekleyeceğim yorum yapabilir misiniz lütfen ❣️

Eklentiler

• 1000028312.webp
    1000028312.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 28
Back
X