Silik çizgi varmı

Ben de gördüm sankiii 2 gün sonra tekrarla sabah idrarıyla canım, bata kaç gün var

Benimde iki gün gecikti dün iki test yaptım biri kaset biri erken gebelik testi ikisinde de seninkinden daha belirgin silik çizgi çıktı yarın kan vericem

Beta HCG 52.94 çıkmış hamileyim canım silik çizgi hamilelik var demekmiş sende kan ver inşallah sende hamilesindir
Ayyyyy çok sevindim canımmm sağlıkla aş kucağına inşallah bu ikinci testim ama hala çok silik bilemiyorum

Eklentiler

• IMG_7373.jpeg
    123,2 KB · Görüntüleme: 134
Ayyyyy çok sevindim canımmm sağlıkla aş kucağına inşallah bu ikinci testim ama hala çok silik bilemiyorum
Daha çok yeni o yüzden bende inanamıyordum en başta ama kanda çıktı gidip en yakın zamanda kan ver bence için rahat olsun canım

Test güvenilirse silik çizgi düşük betadan dolayı hemen öyle kopkoyu olmuyor zaten testin markası ne muhtemelen var sizin ama burda çok yalancı pozitif de gördük ama sizinki var gibi

Merhaba arkadaşlar hepinize selamlar
Öncelikle hamişleri tebrik ediyorum
Ben de dün artımedden test aldım silik çizgi çıktı yanılma payı varmış bende bugün sabah bir başka test uyguladım çok silik bir çizgi çıktı adetim üç gün gecikti yardım edebilir misiniz ben mi yanlış görüyorum

Eklentiler

• IMG_9018.jpeg
    133,1 KB · Görüntüleme: 119
Bende gördüm sanki kan verin bi gidin yumurtlamadan kaç gün geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…