Evet canım silik duruyor başka testle tekrarlaçok silik çizgi görüyorum görebiliyormusunuz bana mı öyle geliyor ?
1 2 gün sonra tekrarlıycam teşekkür ederimEvet canım silik duruyor başka testle tekrarla
Reglim iki gün geciktiBen de gördüm sankiii2 gün sonra tekrarla sabah idrarıyla canım, bata kaç gün var
Kan testinin sonucunu paylaşırmışınBenimde iki gün gecikti dün iki test yaptım biri kaset biri erken gebelik testi ikisinde de seninkinden daha belirgin silik çizgi çıktı yarın kan vericem
Tabi öğrendiğim de söylerimKan testinin sonucunu paylaşırmışın
Canım kan testinin sonucunu öğrendin miTabi öğrendiğim de söylerim
Beta HCG 52.94 çıkmış hamileyim canım silik çizgi hamilelik var demekmiş sende kan ver inşallah sende hamilesindirCanım kan testinin sonucunu öğrendin mi
Ayyyyy çok sevindim canımmm sağlıkla aş kucağına inşallah bu ikinci testim ama hala çok silik bilemiyorumBeta HCG 52.94 çıkmış hamileyim canım silik çizgi hamilelik var demekmiş sende kan ver inşallah sende hamilesindir
Daha çok yeni o yüzden bende inanamıyordum en başta ama kanda çıktı gidip en yakın zamanda kan ver bence için rahat olsun canımAyyyyy çok sevindim canımmm sağlıkla aş kucağına inşallah bu ikinci testim ama hala çok silik bilemiyorum
Tamam canım teşekkür ederim tekrar tebrik ederim çok mutlu oldum senin adınaDaha çok yeni o yüzden bende inanamıyordum en başta ama kanda çıktı gidip en yakın zamanda kan ver bence için rahat olsun canım
Ayyyyy çok sevindim canımmm sağlıkla aş kucağına inşallah bu ikinci testim ama hala çok silik bilemiyorum
Bak buda benim testimdi aynı seninki gibiTamam canım teşekkür ederim tekrar tebrik ederim çok mutlu oldum senin adına
Ay evet benim bu sabah yaptığım teste aynı böyleBak buda benim testimdi
Bak buda benim testimdi aynı seninki gibi
Bir an önce kan ver daha yeni olduğu için silik çıkıyor ben inanamıyorum kesin hamilesindir canımAy evet benim bu sabah yaptığım teste aynı böyle
Bende gördüm sanki kan verin bi gidin yumurtlamadan kaç gün geçtiMerhaba arkadaşlar hepinize selamlar
Öncelikle hamişleri tebrik ediyorum
Ben de dün artımedden test aldım silik çizgi çıktı yanılma payı varmış bende bugün sabah bir başka test uyguladım çok silik bir çizgi çıktı adetim üç gün gecikti yardım edebilir misiniz ben mi yanlış görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?