Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok gibi görünüyor sanki
Amin canim insallah isteyen herkeseaçık haliyle eklediğinizde ince birçizgi var gibi ama belli belirsiz.Allah gönlünüzde olanı nasip etsin.
Benim gözler cizgi yaratıyor artikGörünmüyor canım
sizi çok iyi anlıyorum.şaşı bakıp şasırmakta bu sevdaya dahil.Uzun zaman oldu test yapmayalı.İnşaallah yapma sebebim pozitifi görmek için olur.Bu yolda emeği olan herkesin gönlündekine sağlıkla tez zamanda kavuşmasını diliyorum.Benim gözler cizgi yaratıyor artik
Hemen mi çıktı, gölge var, kac gün var adetınize 5 6 gün olmalı
7 gün varHemen mi çıktı, gölge var, kac gün var adetınize 5 6 gün olmalı
Insallah canm sagolSizi çok iyi anlıyorum o çizgiyi bi sure sonra beyin yaratıyor var gibi çok üzgünüm ben baya baktım ama göremedim inşallah bir kaç güne belirgin bir çizgi görürsünüz
İnsallah rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsinsizi çok iyi anlıyorum.şaşı bakıp şasırmakta bu sevdaya dahil.Uzun zaman oldu test yapmayalı.İnşaallah yapma sebebim pozitifi görmek için olur.Bu yolda emeği olan herkesin gönlündekine sağlıkla tez zamanda kavuşmasını diliyorum.
Ah bu gözler neler görmek istiyor canım seni çok iyi anlıyorumBenim gözler cizgi yaratıyor artik
Ee o zaman cok normal boyle olması, bugun deıl yarın tekrar yapn, farkı görürsünüz ben gördüm, ınsallah yanıltmıyordur7 gün var
Kan verdim sonuç ne çıkacak bakalım. test yapmak insanı üzüyor şaşı oldum artıkEe o zaman cok normal boyle olması, bugun deıl yarın tekrar yapn, farkı görürsünüz ben gördüm, ınsallah yanıltmıyordur
Beni de etiketleKan verdim sonuç ne çıkacak bakalım. test yapmak insanı üzüyor şaşı oldum artık
Çok erken kan vermişsin kandada çıkmazsa üzülmeKan verdim sonuç ne çıkacak bakalım. test yapmak insanı üzüyor şaşı oldum artık