- 9 Şubat 2021
- 1.403
- 2.167
- 63
- Konu Sahibi Tatlikavun
-
Beklemiş bir test sanırım ilk 5 dakikada cıktıysa yeni bi gebelik vardırAdetime 4 gün kala yaptım böyle çıktı ben mi yanlış görüyorum anlayamadım
10 dk sonra oldu :)Beklemiş bir test sanırım ilk 5 dakikada cıktıysa yeni bi gebelik vardır
Yarın tekrarlayın koyulaşma olur gebelk varsaBeklemiş bir test sanırım ilk 5 dakikada cıktıysa yeni bi gebelik vardır
10 dk sonra oldu :)
Yaa inşallah öyledir çok istiyorum 8 aydır deniyoruz erken yapmamın sebebi buradaki yazılar daha önce açılmış konulardan dolayı yaptımSanki bana da hafif var gibi geldi ama erken yapmışsınız
Çok yeni bence
2 gün kaldı beklemek istiyorum sağolun yinedeYarın tekrarlayın koyulaşma olur gebelk varsa
Beklemek en güzeli bencede sabredin inşAllah gebesindir canım2 gün kaldı beklemek istiyorum sağolun yinede
Regl oldumBeklemek en güzeli bencede sabredin inşAllah gebesindir canım
üzülme canım elbet güzel haberler alacağız stres bizi etkiliyorRegl oldum
Sağol canım İnan yoruldum artıküzülme canım elbet güzel haberler alacağız stres bizi etkiliyor
Ne kadarlık süredir deniyorsun canımSağol canım İnan yoruldum artık
1 sene oldu daha önceden de1 sene korundukNe kadarlık süredir deniyorsun canım
Canım bence bir doktora git hatta bu reglinin 3.günü gitmende fayda var eşinde gitsin1 sene oldu daha önceden de1 sene korunduk
Hafta sonuna denk geldiCanım bence bir doktora git hatta bu reglinin 3.günü gitmende fayda var eşinde gitsin
Ilk 5 dakika da çıkan doğrudur canım. regl olmuşsun sanırım hiç stres yapma lütfen gerçekten stres çok etkiliyor ne kadar stres yaparsan o kadar uzuyor olmamasi biraz akisina birak takmamaya calis cokca dua et Rabbim ol derse olurBeklemiş bir test sanırım ilk 5 dakikada cıktıysa yeni bi gebelik vardır
10 dk sonra oldu :)
Var.tekrarladınız mıAdetime 4 gün kala yaptım böyle çıktı ben mi yanlış görüyorum anlayamadım
Malesef regl oldumVar.tekrarladınız mı
Çörek otu tarçın bal karışım bi kur var onu deneyin belki etkisi olur İnternete araştırıp yapabilirsin ben gebeligim de denemiştim tutmuştu o zmnMalesef regl oldum
Sağol canım doktora gidicem bakalım olmadı en son onu denerimÇörek otu tarçın bal karışım bi kur var onu deneyin belki etkisi olur İnternete araştırıp yapabilirsin ben gebeligim de denemiştim tutmuştu o zmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?