- 27 Eylül 2023
- 41
- 9
- 25
-
- Konu Sahibi khaleesi066
Valla var gibi kaç gün kala yaptınız
Bende görüyorum
Gecikmenin 5. Günündeyim böyle sonuclar yıpratıyor insanı oturdum karsısına bakıyorum saatlerdir allah böyle sınamasın kimseyiValla var gibi kaç gün kala yaptınız
Geç döllenme olmuştur belki yarın sabah ilk idrarla yapın hemde gecikmedeniz öyle düşünün ben 6 gün var 4 test yaptım hepsi negatifGecikmenin 5. Günündeyim böyle sonuclar yıpratıyor insanı oturdum karsısına bakıyorum saatlerdir allah böyle sınamasın kimseyi
Ay yani tam takmıyorum unuttum diyorum o ayda gecikmem oluyor, silik çizgi çıkıyor yine canım sıkılıyor ümitleniyorum. direk negatif sonuc almak daha iyi gerçekten. Sende erken test yapmamaya dikkat et komsum gecikmesinden sonra bile negatif gördü testlerde. sonradan pozitif oldu gecikmeyi beklemeye çalış allah yardımcımız olsun inşallahGeç döllenme olmuştur belki yarın sabah ilk idrarla yapın hemde gecikmedeniz öyle düşünün ben 6 gün var 4 test yaptım hepsi negatifben silikte olsa çıkardı ama gölge bile göremiyorum ondan umudumu kestim gibi,6 gün erkende olabilir ama erken öğrenenlerde genelde gebelik oluyor
Kan testi neden vermiyorsunuz ki? Test baya pozitifGecikmenin 5. Günündeyim böyle sonuclar yıpratıyor insanı oturdum karsısına bakıyorum saatlerdir allah böyle sınamasın kimseyi
bi süre üstüne çok düştüm bu konunun kanda negatif görmek çok etkiliyor artık beni o nedenle bekliyorum canımKan testi neden vermiyorsunuz ki? Test baya pozitif
Bence bu sefer bekleyişiniz güzel sonuçlanacakbi süre üstüne çok düştüm bu konunun kanda negatif görmek çok etkiliyor artık beni o nedenle bekliyorum canım
Güzel dileğin için teşekkür ederim canım ama ertesü gün yaptığım testte net tek çizgi çıktı hala regl olmadım ama olsa çıkardı diye düşünüyorum kimyasal gebelik oldu sanırım yükselip düşmüştür değer diye düşünüyorumBence bu sefer bekleyişiniz güzel sonuçlanacak
Benimde testim böyle hafif çizgili çıktı ama regle 2 gün vardı inşallah regl olmam gebe olurum Allah bekleyenlere beklediklerini bahşetsinGüzel dileğin için teşekkür ederim canım ama ertesü gün yaptığım testte net tek çizgi çıktı hala regl olmadım ama olsa çıkardı diye düşünüyorum kimyasal gebelik oldu sanırım yükselip düşmüştür değer diye düşünüyorum