H hogwards7 Üye Kayıtlı Üye 19 Nisan 2022 35 10 27 Cumartesi 00:49 Konu Sahibi hogwards7 #21 Golgem007 .!.: Bende bebe time da yalancı pozitifi hic görmedim. Ne yaptınız sonuç ne oldu? Genişletmek için tıkla... O ay adet oldum malesef negatifti şimdi diğer adetim geldi olmayı bekliyorum
Golgem007 .!.: Bende bebe time da yalancı pozitifi hic görmedim. Ne yaptınız sonuç ne oldu? Genişletmek için tıkla... O ay adet oldum malesef negatifti şimdi diğer adetim geldi olmayı bekliyorum
H hogwards7 Üye Kayıtlı Üye 19 Nisan 2022 35 10 27 Cumartesi 00:50 Konu Sahibi hogwards7 #22 Arzu_Azra .!.: Son durumunuz ne oldu yeniden test yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Oldum o ay gecikmeli oldu biraz şimdi yine olmayı bekliyorum günüm geldi
Arzu_Azra .!.: Son durumunuz ne oldu yeniden test yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Oldum o ay gecikmeli oldu biraz şimdi yine olmayı bekliyorum günüm geldi
H hogwards7 Üye Kayıtlı Üye 19 Nisan 2022 35 10 27 Cumartesi 00:50 Konu Sahibi hogwards7 #23 Arzu_Azra .!.: Eki Görüntüle 3492169 Arkadaşlar bebe time markası kaset test yaptım sizce yalancı pozitif mi? Genişletmek için tıkla... Yeni görüyorum mesajını inşallah vardır naptınız ?
Arzu_Azra .!.: Eki Görüntüle 3492169 Arkadaşlar bebe time markası kaset test yaptım sizce yalancı pozitif mi? Genişletmek için tıkla... Yeni görüyorum mesajını inşallah vardır naptınız ?
A Ak23 Üye Kayıtlı Üye 28 Haziran 2024 117 23 27 Cumartesi 01:07 Konu Sahibi hogwards7 #24 hogwards7 .!.: Adetime 1 gün var bide çok yok daha net çıkması gerekmez miydi sizce Genişletmek için tıkla... Hayır benimde basta silik bi kırmızıydı kac gün gectikten sonra tekrarlayınca rengi daha koyulastı
hogwards7 .!.: Adetime 1 gün var bide çok yok daha net çıkması gerekmez miydi sizce Genişletmek için tıkla... Hayır benimde basta silik bi kırmızıydı kac gün gectikten sonra tekrarlayınca rengi daha koyulastı
A Ak23 Üye Kayıtlı Üye 28 Haziran 2024 117 23 27 Cumartesi 01:09 Konu Sahibi hogwards7 #25 Arzu_Azra .!.: Eki Görüntüle 3492169 Arkadaşlar bebe time markası kaset test yaptım sizce yalancı pozitif mi? Genişletmek için tıkla... Sanki silik cizgi görüyorum son durumunuz nedir
Arzu_Azra .!.: Eki Görüntüle 3492169 Arkadaşlar bebe time markası kaset test yaptım sizce yalancı pozitif mi? Genişletmek için tıkla... Sanki silik cizgi görüyorum son durumunuz nedir
Arzu_Azra Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2016 1.007 1.053 28 Cumartesi 13:46 Konu Sahibi hogwards7 #26 Ak23 .!.: Sanki silik cizgi görüyorum son durumunuz nedir Genişletmek için tıkla... Ardindan yaptığım testler negatif çıktı bugün adet günüm olmadım bekliyorum
Ak23 .!.: Sanki silik cizgi görüyorum son durumunuz nedir Genişletmek için tıkla... Ardindan yaptığım testler negatif çıktı bugün adet günüm olmadım bekliyorum
Arzu_Azra Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2016 1.007 1.053 28 Cumartesi 13:47 Konu Sahibi hogwards7 #27 hogwards7 .!.: Yeni görüyorum mesajını inşallah vardır naptınız ? Genişletmek için tıkla... Ardindan yaptığım testler negatif çıktı.bugun adet günüm olmadım bekliyorum valla
hogwards7 .!.: Yeni görüyorum mesajını inşallah vardır naptınız ? Genişletmek için tıkla... Ardindan yaptığım testler negatif çıktı.bugun adet günüm olmadım bekliyorum valla
H hogwards7 Üye Kayıtlı Üye 19 Nisan 2022 35 10 27 Pazar 03:18 Konu Sahibi hogwards7 #28 Arzu_Azra .!.: Ardindan yaptığım testler negatif çıktı.bugun adet günüm olmadım bekliyorum valla Genişletmek için tıkla... Bende adet oldum inşallah sizin vardır
Arzu_Azra .!.: Ardindan yaptığım testler negatif çıktı.bugun adet günüm olmadım bekliyorum valla Genişletmek için tıkla... Bende adet oldum inşallah sizin vardır
Arzu_Azra Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2016 1.007 1.053 28 Pazar 10:09 Konu Sahibi hogwards7 #29 hogwards7 .!.: Bende adet oldum inşallah sizin vardır Genişletmek için tıkla... Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah dileyen bekleyen herkesin kucaklari dolsun
hogwards7 .!.: Bende adet oldum inşallah sizin vardır Genişletmek için tıkla... Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah dileyen bekleyen herkesin kucaklari dolsun
H hogwards7 Üye Kayıtlı Üye 19 Nisan 2022 35 10 27 Bugün 03:05 Konu Sahibi hogwards7 #30 Arzu_Azra .!.: Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah dileyen bekleyen herkesin kucaklari dolsun Genişletmek için tıkla... Aminn inşallah
Arzu_Azra .!.: Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah dileyen bekleyen herkesin kucaklari dolsun Genişletmek için tıkla... Aminn inşallah