Silik çizgi sizce var mı?

hogwards7

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2022
35
10
27
IMG_4585.jpeg

Ay öyle mi dersiniz 🥲 hiç emin olamıyorum ama kan testi içinde cesaretim yok beklemek çok zor. Markası bebe time bide kaset değil böyle kağıt şeklinde bende bundan ilk defa yapıyorum o yüzden pek de güvenemedim
Bebe time markasında yalancı pozitif duymadım daha önce. Daha gecikmeniz de olmamış silik çıkması normal. Bence hamilesiniz hayırlı olsun🙏🌸

bugün testi yeniledim ama bişey çıkmadı o yüzden kan vermedim adetimi bekliyorum. Teşekkürler cevaplarınız için sizinde herşey gönlünüzce olsun 💗🥰
Eğer adetiniz geçerse kana gidin bence.hayal kırıklığı olmasın 🥺 testiniz pozitif duruyor fakat ben erken gebelik testlerinde yalancı pozitiflik yaşadığım için sizinde yaşamanızı istemem. İnşallah gönlünüzden geçen olur inşallah gebesinizdir Allah'ım sağlıcakla nasip etsin✨🌸

Eğer adetiniz geçerse kana gidin bence.hayal kırıklığı olmasın 🥺 testiniz pozitif duruyor fakat ben erken gebelik testlerinde yalancı pozitiflik yaşadığım için sizinde yaşamanızı istemem. İnşallah gönlünüzden geçen olur inşallah gebesinizdir Allah'ım sağlıcakla nasip etsin✨🌸
Evet bende çok yaşadım o yüzden çok ümitlenmemiştim. Adetim 1 gün geçti şu anda olsaydı bugünkü yaptığım test de çıkardı yani hiç umudum kalmadı o yüzden kan vermeyi düşünmüyorum. Adet olmayı bekliyorum 🥲 amin çok çok sağolun sizinde gönlünüze göre olsun herşey isteyen herkese nasip olsun 🌸❤️

Evet bende çok yaşadım o yüzden çok ümitlenmemiştim. Adetim 1 gün geçti şu anda olsaydı bugünkü yaptığım test de çıkardı yani hiç umudum kalmadı o yüzden kan vermeyi düşünmüyorum. Adet olmayı bekliyorum 🥲 amin çok çok sağolun sizinde gönlünüze göre olsun herşey isteyen herkese nasip olsun 🌸❤️
Çok teşekkür ederim amin🤲🏻 bencede adetiniz bekleyin inşallah adetiniz gecikir ve gebe çıkarsınız Allah'ım kucaklarimizi doldursun 🤲🏻💜

20241018_114211.jpg

Arkadaşlar bebe time markası kaset test yaptım sizce yalancı pozitif mi?

Eklentiler

• 20241019_101936.jpg
    20241019_101936.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 14
X