Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptıktan hemen sonra çıktı adetime daha 1 gün var kan vermeye çok korkuyorum inşallah vardır ama emin olamadımbence var
Ay öyle mi dersiniz hiç emin olamıyorum ama kan testi içinde cesaretim yok beklemek çok zor. Markası bebe time bide kaset değil böyle kağıt şeklinde bende bundan ilk defa yapıyorum o yüzden pek de güvenemedimEvet çok net var testin markası nedir?
Bebe time markasında yalancı pozitif duymadım daha önce. Daha gecikmeniz de olmamış silik çıkması normal. Bence hamilesiniz hayırlı olsunAy öyle mi dersiniz hiç emin olamıyorum ama kan testi içinde cesaretim yok beklemek çok zor. Markası bebe time bide kaset değil böyle kağıt şeklinde bende bundan ilk defa yapıyorum o yüzden pek de güvenemedim
İnşallah öyledir 7 senedir bekliyorum, yarında geçsin testi yenilerim. Çok teşekkür ederimm cevaplarınız içinBebe time markasında yalancı pozitif duymadım daha önce. Daha gecikmeniz de olmamış silik çıkması normal. Bence hamilesiniz hayırlı olsun
İnşallah yaBence de hamilesiniz
Siz yine de kan testi verin olur mu
Hersey gönlünüzce olsun inşallah
bugün testi yeniledim ama bişey çıkmadı o yüzden kan vermedim adetimi bekliyorum. Teşekkürler cevaplarınız için sizinde herşey gönlünüzce olsunSiz yine de kan testi verin olur mu
Hersey gönlünüzce olsun inşallah
Eğer adetiniz geçerse kana gidin bence.hayal kırıklığı olmasın testiniz pozitif duruyor fakat ben erken gebelik testlerinde yalancı pozitiflik yaşadığım için sizinde yaşamanızı istemem. İnşallah gönlünüzden geçen olur inşallah gebesinizdir Allah'ım sağlıcakla nasip etsinbugün testi yeniledim ama bişey çıkmadı o yüzden kan vermedim adetimi bekliyorum. Teşekkürler cevaplarınız için sizinde herşey gönlünüzce olsun
Evet bende çok yaşadım o yüzden çok ümitlenmemiştim. Adetim 1 gün geçti şu anda olsaydı bugünkü yaptığım test de çıkardı yani hiç umudum kalmadı o yüzden kan vermeyi düşünmüyorum. Adet olmayı bekliyorum amin çok çok sağolun sizinde gönlünüze göre olsun herşey isteyen herkese nasip olsunEğer adetiniz geçerse kana gidin bence.hayal kırıklığı olmasın testiniz pozitif duruyor fakat ben erken gebelik testlerinde yalancı pozitiflik yaşadığım için sizinde yaşamanızı istemem. İnşallah gönlünüzden geçen olur inşallah gebesinizdir Allah'ım sağlıcakla nasip etsin
Çok teşekkür ederim amin bencede adetiniz bekleyin inşallah adetiniz gecikir ve gebe çıkarsınız Allah'ım kucaklarimizi doldursunEvet bende çok yaşadım o yüzden çok ümitlenmemiştim. Adetim 1 gün geçti şu anda olsaydı bugünkü yaptığım test de çıkardı yani hiç umudum kalmadı o yüzden kan vermeyi düşünmüyorum. Adet olmayı bekliyorum amin çok çok sağolun sizinde gönlünüze göre olsun herşey isteyen herkese nasip olsun
İnşallaah isteyen herkese de size nasip olsun inşallah sağlıkla ve kolaylıkla aminÇok teşekkür ederim amin bencede adetiniz bekleyin inşallah adetiniz gecikir ve gebe çıkarsınız Allah'ım kucaklarimizi doldursun
Son durumunuz ne oldu yeniden test yaptınız mı?