Silik çizgi sizce hamile miyim?(görselli)

cotanakk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2021
63
26
3
30
Merhabalar bu sabah uyanır uyanmaz test yaptım ilk idrarımla çünkü şüphelerim vardı ve adetim 2 gün gecikti hatta bugün gecikmesinin 3. Sabahı.
Sonuç bu şekilde çıktı. Ayrıca tekrar wcye gittim ve çok az akıntım vardı ancak rengi biraz koyulaşmıştı. Regl mi olucam hamile miyim anlamadım. Bir yorumunuz varsa bekliyorum teşekkürler.

Silik çıkmış büyük ihtimalle var kanda baktırın bide kesin sonuç için

Silik çıkmış büyük ihtimalle var kanda baktırın bide kesin sonuç için
Çok şaşkınım bugün daha iyi bir gebelik testı alıp yarın sabah tekrar ilk idrarla yapmayı düşünüyorum. Yine böyle çıkarsa kan testine gideceğim. Peki sizce bahsettiğim şekilde normalden daha koyu bir akıntının sebebi ne olabilir.

Kimyasal düşük de olabilir malesef eğer ilerler ve regl kanamasina dönerse dikkat edin

Normal gün içindede yapabilirsin bugün ben yaptim geçen hafta eğer varsa bişi ailiktr olsa çıkıyo

Hamilesin ben de böyle öğrenmiştim. Hayırlı olsun

BEnde geçen hafta silik çizgiyi yakaladım bu şekilde dün yaptim artık koyulaşmıştı çizgi

Hayırlı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin Benimkini de yorumlayabilir misiniz tecrübeli arkadaşlar? Teşekkür ederim

Eklentiler

• 9A67C9C3-AD16-4A34-94CE-4DBFE4FC36FE.jpeg
    114,4 KB · Görüntüleme: 113
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…