Silik çizgi ne anlama geliyor?

N Nhsk6735 tebrikler hamilesiniz, sağlıkla gelsin ınsallah bebeğiniz.
Ben 5 yıllık uyeyim, 3 yıla yakın bende bebek hasreti çektim çok şükür nasip oldu. Istedigim şeyi paylaştım yazdım kimseden olumsuz yanit almadim bugüne kadar. Söyleyeceğim şu ki, yargısız infaz fena halde kk da, hiç kimsenin biseye tahammülü kalmamış. Arkadaşım çift çizginin noldugunu ergenlik çağındaki çocuklar bile biliyor artık tutupta insanları rencide etmenin ne anlamı var?
Burda bayanlar arasında dayanışma olması gerekirken, birbirimize paylaşımcı düzgün yaklaşmak gerekirken yargılayici üslup hat safhada. Ve bu türler son 1 yıldır çoğaldı kk da, çok rahatsiz oluyorum bu mesajlari görünce ya. Illa laf sokacaklar, biraz insanların sevinçlerini paylaşmayı öğrenin, sürekli BDV de gezinip, sanki milletin kv elti görümceye laf sokma geçimsizlik konularindan mutevellit bu durumu tüm hayatınızdaki herkese karşı endeksliyor gibi tutum sergiliyorsunuz. Bi siz akıllı değilsiniz ya, herkes her şeyi biliyor evelAllah. Azıcık kendinizi zorlayın insanlari kirmamak için

Ne deseniz haklısınız illa ki herkes biliyor ama insan emin olmak fikir almak istiyor ki buranın amacı da o zaten. İnşallah testin sonucu doğrudur Allah bir evlat nasip eder sağlıkla ve her duruma kötü yaklaşan hep olumsuz düşünüp insanların moralini bozan insanlardan uzak büyür herkesin evladı.

Ne kadar güzel anlatmışsınız ama malesef insanların mutluluklarını sevinçlerimi paylaşmayan insanlar var en azından burdan görüyoruz rabbim yakın çevremizden kimseyi bu kadar kötü kalpli etmesin inşallah

Merhaba

Adet günümden 3 gün önce test yaptım ikinci çizgi görünmeyecek kadar silikti tam adet günümde yaptığım ise böyle durum nedir sizce.?
Hayırlı olsun benimde durum aynı 3 gün önce silik cizgi cıkmıstı bu sabah bir daha test yaptım iki çizgide aynı olmuştu

S

Pardon??? İstedigimi yazarım bu sizi ilgilendirmez. Hamilelik istiyorsa cift çizginin ne anlama geldiğini biliyor olması gerek.
ne kadar terbiyesiz bir insansın. Buradasın diye herseye yorum yapabileceğin anlamına gelmez. İnsanların heycanlarını anlamaya ve destek olmaya çalışsan sanki daha güzel olur.

A Ayd bz Canım umarım gebelik vardır. şimdiden çok tebrik ederim . Allah sağlıkla kucağına almanı da nasip etsin

Istedigim yorumu yaparım . Üslubuna bakılırsa kimin terbiyesiz oldugu ortada. Silik cizginin hamilelik oldugunu bilmiyormusun dedim ben sadece
MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Mune abla polemige girmek istemiyorum bu kişi ile

bence de polemige gerek yok. Bilmeyebilir bunu tersleyerek söylemenin anlamı yok . rahatsız olduysan yorum da yapmazsın

İnşallah canımUmarım ctesi kan randevu aldım inşallah hayırlı haberleri duyarım

AA soruyu soran ben değilim ama yinede teşekkür ederim bende 2.5 aylık hamileyim galiba birde beni şikayet etmiş buna da anca gülerim

:) benide etmiş
AA soruyu soran ben değilim ama yinede teşekkür ederim bende 2.5 aylık hamileyim galiba birde beni şikayet etmiş buna da anca gülerim
beni de etmiş :) cok cok tebrik ederim :)

sizce gebelik varmi arkadaşlar????

Eklentiler

• 20210612_114605.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 59
  • 20210612_114600.jpg
    60,2 KB · Görüntüleme: 35
  • 20210612_114558.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 59
Destek için teşekkür ederim 2 yıldır istiyorum ve ümidimi kesmek üzereyken bu durumla karşılaştım bende biliyorum ne demek ama tecrübesi olan insanlardan fikir almak önemli geldi tabii ki
Merhaba gebe misiniz acaba bende adete 3 gün kala iki test yaptım cok silik çıktı günüme de daha var merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…