Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Silik çizgi mi?
- Konu Sahibi Minella07
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik testi silik çizgi örnekleri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Kasım 2014
- 1.868
- 4.593
- 133
Çok merak ettim ne durumdasınız? Bana pek çizik gibi gelmedi de.Evet 3 gün gecikti birini dün yaptım birni bu sabah
Kuruma çizgisiSizce bunlar silik çizgi mi yardımcı olur musunuz ?Eki Görüntüle 3000848 Eki Görüntüle 3000846
Merhabalar. Regl günümden 10 gün öncesinde kasık agrilarim karin ağrılarım basladı son 5 gun kala da bariz bir şekilde bel ağrısı kalça ağrısı ve sırt ağrısı ara ara mide bulantisi yaşadım pazarı pazartesiye gece sol kasigimda cok batma oldu uyutmadı beni gogsulerim dolgun ama ara ara agriyor ve damarlarım belirginlesti günlerdir aynı adet sancısıyla kalkiyorum kesin bu sefer oldum diye ama bisey yok reglim henuz 1 gün gecikti ama belirtilerden dolayi bu sabah test yaptım sizce ikinci cizgi silikte olsa varmı yoksa ben hayal mi görüyorum
Eklentiler
- 12 Temmuz 2021
- 490
- 533
- 33
- 37
merhaba silik çizgi var ama ben bu marka testten 12 adet almistim 10u silik cizgi cikmisti negatifken Umitlenip kan verdim iki kere hayal kirikligiydi.Bence kaset test alin garanti sonuç veriyor ben bu hamileliğimi oyle ogrendim.Merhabalar. Regl günümden 10 gün öncesinde kasık agrilarim karin ağrılarım basladı son 5 gun kala da bariz bir şekilde bel ağrısı kalça ağrısı ve sırt ağrısı ara ara mide bulantisi yaşadım pazarı pazartesiye gece sol kasigimda cok batma oldu uyutmadı beni gogsulerim dolgun ama ara ara agriyor ve damarlarım belirginlesti günlerdir aynı adet sancısıyla kalkiyorum kesin bu sefer oldum diye ama bisey yok reglim henuz 1 gün gecikti ama belirtilerden dolayi bu sabah test yaptım sizce ikinci cizgi silikte olsa varmı yoksa ben hayal mi görüyorum
- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.890
- 598
Benimki de böyleydi. Kan verin benceMerhabalar. Regl günümden 10 gün öncesinde kasık agrilarim karin ağrılarım basladı son 5 gun kala da bariz bir şekilde bel ağrısı kalça ağrısı ve sırt ağrısı ara ara mide bulantisi yaşadım pazarı pazartesiye gece sol kasigimda cok batma oldu uyutmadı beni gogsulerim dolgun ama ara ara agriyor ve damarlarım belirginlesti günlerdir aynı adet sancısıyla kalkiyorum kesin bu sefer oldum diye ama bisey yok reglim henuz 1 gün gecikti ama belirtilerden dolayi bu sabah test yaptım sizce ikinci cizgi silikte olsa varmı yoksa ben hayal mi görüyorum
- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 33
Evet silik çizgiSizce bunlar silik çizgi mi yardımcı olur musunuz ?Eki Görüntüle 3000848 Eki Görüntüle 3000846
En kısa sürede kan verin derim. Bu şekilde kan verip 32 değerle hamile olduğumu öğrenmiştim.
- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 33
Değer düşük de olsa pozitifsen öğreniliyor. Günden güne artış oluyor hiç bir şey kaybetmezsiniz yarın sabahtan verin zaten bir saate sonuç çıkarMerhabalar. Regl günümden 10 gün öncesinde kasık agrilarim karin ağrılarım basladı son 5 gun kala da bariz bir şekilde bel ağrısı kalça ağrısı ve sırt ağrısı ara ara mide bulantisi yaşadım pazarı pazartesiye gece sol kasigimda cok batma oldu uyutmadı beni gogsulerim dolgun ama ara ara agriyor ve damarlarım belirginlesti günlerdir aynı adet sancısıyla kalkiyorum kesin bu sefer oldum diye ama bisey yok reglim henuz 1 gün gecikti ama belirtilerden dolayi bu sabah test yaptım sizce ikinci cizgi silikte olsa varmı yoksa ben hayal mi görüyorum
Saglik ocagi ertesi gün çıkarıyor hastaneye gidip yaptirayim o zamanDeğer düşük de olsa pozitifsen öğreniliyor. Günden güne artış oluyor hiç bir şey kaybetmezsiniz yarın sabahtan verin zaten bir saate sonuç çıkar
- 15 Kasım 2020
- 511
- 600
- 33
- 37
Bence kan vermesine gerek yok negatif gibi duruyorBenimki de böyleydi. Kan verin bence
- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.890
- 598
Benimki bundan da silikti ne negatifi, koca çizgi var orada. Ben konu sahibini alıntılanmadım başka üyeyi alıntıladım dikkat ederseniz.Bence kan vermesine gerek yok negatif gibi duruyor
Son düzenleme:
- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.890
- 598
Çıkar. Benim 23 çıkmıştı, kan testi hassas.Kan vermeyi düşünüyorum ama beklemeli miyim yoksa hemen versem cikarmi onu düşünüyorum
İnsallah canım biraz umutlandım cok saol gidip kan vereyim belirsizlikten iyidirÇıkar. Benim 23 çıkmıştı, kan testi hassas.
- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 33
Evet sağlık ocağı geç olabilir. Hastanede 1 saat Mac 2 saate sonucu görürsünüz e nabızdan.Saglik ocagi ertesi gün çıkarıyor hastaneye gidip yaptirayim o zaman
Hayırlısı olsun
Çok saolun amiin inşallahEvet sağlık ocağı geç olabilir. Hastanede 1 saat Mac 2 saate sonucu görürsünüz e nabızdan.
Hayırlısı olsun