• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi mi değil mi

Zeynep Okmen toprak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2020
17
6
1
24
:emir_bebek:hanımlar Nisan ayının 7 sinde hastalandım 12 sinde yıkandım normalde düzenli hastalanırım çok nadir yumurtalık kisti den ötürü gecikmelerim olur bugün itibariyle 3 gün gecikmem var sahur vaktinde idrar testi yaptim ama sonucu pek anliyamadim ben fotoğrafları bırakayım yardımcı olun bana

ilk fotoğraf idrardan hemen sonra çekildi
ikinci fotoğraf 20 dk sonra
Üçüncü fotoğraf bir gün sonra
IMG_20200509_121228.jpg
IMG_20200509_121257.jpg
IMG_20200509_121330.jpg

Var gibi, erken gebelik testi yapmalısınız

:emir_bebek:hanımlar Nisan ayının 7 sinde hastalandım 12 sinde yıkandım normalde düzenli hastalanırım çok nadir yumurtalık kisti den ötürü gecikmelerim olur bugün itibariyle 3 gün gecikmem var sahur vaktinde idrar testi yaptim ama sonucu pek anliyamadim ben fotoğrafları bırakayım yardımcı olun bana

Üçüncü fotoğraf bir gün sonra Eki Görüntüle 2632392 Eki Görüntüle 2632393 Eki Görüntüle 2632394
Gözün aydın canım hayırlı olsun hamilesin 🤗

Üçüncü fotoğraf bir gün sonra Eki Görüntüle 2632392 Eki Görüntüle 2632393 Eki Görüntüle 2632394
Bana bozuk geldi bu test

Test pozitif. İdrar fazla damlatılmış. İdrar fazla damlatıldığı için pozitif çıkmış olduğunu düşünmüyorum, iki üç damla idrarla tekrar deneyin.

Back