• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİLİK ÇİZGİ Mİ ACİL! Kızlarr

cadilarinkesfi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2023
16
18
3
20
merhaba ben akşamüstü test yaptım ilk yaptığımda bir silik gölge oldu ilk 10 dakika içinde de koyulaştı. Yarın testi tekrarlayacağım ama kuruma çizgisi olabilir mi? Adetim 3 gün gecikti. Artımed marka.

55C06D84-8A73-48F8-97CC-37B96C87BF2E.jpeg

Bana kuruma çizgisi gibi geldi benim de öyle olmuştu ama belli de olmaz en kesin kan testi.

ikisi de ayrı testler ve ikisinde de maşallah çizgiler çok belirgin :KK200: peki adetin kaç gün gecikmişti

Ya bakalımm inşallah.

4 günnn peki kan testini nasıl verebilirim sağlık ocakları kapalı :KK43:
o zaman bence pazartesiye kadar dişimizi sıkalım, 1 hafta geçmiş olsun tam
sabah hemen koşa koşa gidersin :KK200:
allahıım sağlıklı gebelikler nasip etsin kuzucum bize de dualar et
ilk bebiş mi

ilk bebiş mi
Evet ilk çok garip hissediyorum devamlı test yapasım var belki dayanamayıp özel hastaneye gidebilirim:)) duam hep sizinleeee.

ilk bebiş mi
Bu arada yumurtlama dönemim adetin ortasında olurd genelde ben adetime 6 gün kala hamiş kaldım sanırım bu da aklınız da bulunsun çok şaşkınım

kız gerçekten mi 🤯 nasıl bu kadar eminsin ki, ovülasyonla görüp mü değerlendirdin ?

bu ay bende reglim bitiminden diğer reglim başlayana kadar 2 günde 1 kere ilişki deniyicem, ovülasyonu da hiç bırakmadan
bakalım belki ikinci kez yumurtluyorumdur :KK200: Allahım inşallah bebeklerimiz olur sağlıklı hayırlı

Back