- 21 Haziran 2024
- 14
- 3
- 1
- 24
- Konu Sahibi kaktusdunyam
-
Gecikmenin 3 günü kan testi negatif hala adet olmadımAylarca test yapan biri olarak ilk 5 dk icinde silik bile ciktiysa vardir bende de ilk defa boyle cikmisti sonucu kimyasal ile sonuclandi ama olsun ,
Kamerada pek belli olmuyor ama hayalet varBen göremiyorumnasıl görüyorsunuz acaba
Hala adet olmadım gecikmenin 3. Gün kan testi yaptım negatif çıktı
Evet gordum ben hayirli olsunMerhabalar adetime 5 gün var böyle birşey gördüm sizde görüyormusunuz acaba ?? Testi yaptım 20 dk sonra çıktı böyle
Neden oyle anlayamadim. Daha once defalarca test yapmama ragmen hic pozitif gormemistim bu aya kadar evdeki testlerde. Zaten pozitif bile olsa bu sefer beta duzenli articakmi kimyasalmi dis gebelikmi diye stres yapicaksiniz akisina birakin bence. Bende bu ay kimyasal gecirince anca akillandim. Ogrensemde bisey degismedi dusuk yaptim.Gecikmenin 3 günü kan testi negatif hala adet olmadım
Ay inşallah doğrudurEvet gordum ben hayirli olsunAllah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Maalesef bende bugün adet oldum pcosluyum adetlerim düzensiz kilomda yokNeden oyle anlayamadim. Daha once defalarca test yapmama ragmen hic pozitif gormemistim bu aya kadar evdeki testlerde. Zaten pozitif bile olsa bu sefer beta duzenli articakmi kimyasalmi dis gebelikmi diye stres yapicaksiniz akisina birakin bence. Bende bu ay kimyasal gecirince anca akillandim. Ogrensemde bisey degismedi dusuk yaptim.
Rabbim olmayan herkese versin sizede inşallah çok zor hem maddi hem manevi açıdan sizde de Pkos mu varNeden oyle anlayamadim. Daha once defalarca test yapmama ragmen hic pozitif gormemistim bu aya kadar evdeki testlerde. Zaten pozitif bile olsa bu sefer beta duzenli articakmi kimyasalmi dis gebelikmi diye stres yapicaksiniz akisina birakin bence. Bende bu ay kimyasal gecirince anca akillandim. Ogrensemde bisey degismedi dusuk yaptim.
Amiin insallah evet hem pkos diyorlar ama adetlerim duzenlidir. Rahmimi kontrol ettiklerinde oyle bi ihtimalin oldugunu soyluyorlar kesin biseyde demiyolar hemde esimin sperm sayisi dusuk malesefRabbim olmayan herkese versin sizede inşallah çok zor hem maddi hem manevi açıdan sizde de Pkos mu var
İnşallah olur tedavi oluyor musunuzAmiin insallah evet hem pkos diyorlar ama adetlerim duzenlidir. Rahmimi kontrol ettiklerinde oyle bi ihtimalin oldugunu soyluyorlar kesin biseyde demiyolar hemde esimin sperm sayisi dusuk malesef
Var gibi kan verin bazen testler yanıltıcı olabiliyorKızlar selam testime bakar mısınız rica etsem sizce var mı ? Regl 5 gğn var takvime göre pcos olduğu için net tarihi bilmiyorum düzensiz olabiliyor.
Bu ay asilama olucaktim kimyasal gecirdim bakalim ne diceklerİnşallah olur tedavi oluyor musunuz
Acaba bana da bakar mısınBu ay asilama olucaktim kimyasal gecirdim bakalim ne dicekler
Ben göremedim canım ilk idrarla ben de yaptım negatif 2 gün var bata olsa çıkardı canım sıkkın çokAcaba bana da bakar mısın
Benimki de böyle malesefAcaba bana da bakar mısın
Belki gecikmeyi beklemek en hayırlısıBenimki de böyle malesef
Kaset test yap bunlar küçük değeri bile algılıyorKızlar benim testlerime de bakar mısınız lütfen 06.07 ilk idrar değil ondan mı bilemedim
Anladım Allah versin inşallah hepimize deBu ay asilama olucaktim kimyasal gecirdim bakalim ne dicekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?