Rica ederim canim , tekrar yaptiginda haber verirsin , insallah guzel haberlerini aliriz. Testi tam anlayamadim icide pembelesmis sanki tekrar yaptiginda az damlatirsan idrari daha iyi olur2 gün sonra yaparım tekrar adet olmazsam inşallah olmam☺ Teşekkür ederim cevabın için
Tebrikler...Kan testimi tekrarladık bugün 429 dan 3100e yükselmiş. Ama kese görünmedi . Perşembe tekrar bakalım dedi . Yükselme iyi ama dedi . Mutluyuz
Neguzel olumlu sonuc almissiniz tebrik ederim
Bende ayni durumdayim ondan konuyu buldum.
4 gun gecikti adetim ve hergun ikiser kez test yaptim hepsinde ikinci cizgi silik cikti. Koyulasmasini beklerdim yok. Ve kopkoyu iki uc kezde kan geldi peceteye. Kan tahlili yaptiramiyosun burda hemeb. Yurt disindayim. Dr da randevuyu haftaya verebiliyor. Yani bu hafta surekli kendim kontrol etmem gerek testle. Ama cok korkuyorum koyulasmazsa diye. Siz umut oldunuz bana
Bildiğim kadarıyla kırmızı kan olmadığı sürece sorun yok benim 2 farklı zamanda pembe kan geldi peçeteye akabinde kahverengi kan. İlki adetimin geçtiği 3. Gün gelmiş diğeri 11 12 gün geçtikten sonra oldu. Gönlünüzü ferah tutun kırmızı olmadıkça sorun yok inş. Haberdar edin güzel haberlerinizi bekliyorum
Canim gozun aydin . Ilk bebislerin mi olacak ? Ikiz bebek guzel birseyİkiz olduğu haberini aldık 2 gün önce de.Umarım siz de güzel güzel sonuçlar alın. Benim de pembe ve kahve akıntı geldi o yerleşme içinmiş . Sizinkinin rengi ne? Kopkoyu derken kahverengi gibi mi?
Bildiğim kadarıyla kırmızı kan olmadığı sürece sorun yok benim 2 farklı zamanda pembe kan geldi peçeteye akabinde kahverengi kan. İlki adetimin geçtiği 3. Gün gelmiş diğeri 11 12 gün geçtikten sonra oldu. Gönlünüzü ferah tutun kırmızı olmadıkça sorun yok inş. Haberdar edin güzel haberlerinizi bekliyorum
Canim gozun aydin . Ilk bebislerin mi olacak ? Ikiz bebek guzel birsey
Maalesef ani bir kanama basladi dusuyor galiba. Hayirlisi
Canim gozun aydin . Ilk bebislerin mi olacak ? Ikiz bebek guzel birsey
Bir önceki ay benim de kimyasal gebelik oldu. Kanama geldi çok üzüldüm filan ama sonra doktor da dedi sağlıklı olmayınca vücut atıyor bu çok güzel bir sistem dedi . Halk arasında da kimyasal gebelik sonraki ay hamile kalmak kolaylaşır diyorlar benim öyle oldu ama doğruluğunu bilmiyorum . Bir de doktorum bana yumurta kalitesini arttırıcı folik asit verdi ondan mı ikiz oldu bilmiyorum de ismini diyeyim belki kullanmak istersiniz Gynositol .
Amin canim . Sende saglicakla kucagina alirsin insallah. Endiselenme Rabbim kolayligini verir :) ailen yakin mi ? Yardim eden olur belki :)Siz de sağlıkla sıhhatle dünyaya getirin inşallah bebeğinizi ☺
Eki Görüntüle 2299989 Günaydın kızlar. Adet günüm bir gün gecikti akşam test yaptım üsteki gibi çıktı sonra sabah ilk idrar ile yaptım altaki gibi çıktı. 3. Gün yani pazartesi günü doktora kan testi yaptirdim 330.66 çıktı dün akşam tekrar test yaptım evde ve bugün sabah yaptım acaba kimyasal olabilir mi koyulaşma yok gibi. Yarın tekrar kan vereceğim. Birde ikinci gün gecikmemde kasıklarımda sancı oldu 3. Günümde çok az açık kahve tonunda akıntım oldu sonra kesildi
Teşekkür ederim inşallah yüksek çıkarKan verince anlaşılır ama kahverengi akıntı normalmiş. Panik yapmayın 2 günde kan verin ama değeriniz baya yüksek artış oluyorsa tamamdır ☺
Merhaba bugün ki kan sonucum 717.52 çıktı.Kan verince anlaşılır ama kahverengi akıntı normalmiş. Panik yapmayın 2 günde kan verin ama değeriniz baya yüksek artış oluyorsa tamamdır ☺