Silik çizgi kimyasal gebelik mi

Yepyep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
84
73
34
Selam herkese,
Geçen ay adetim geç kalınca idrar testi yaptım silik çizgi çıktı sabah tekrar yaptım yine silik çizgi çıktı , kan testi verdik hcg 15 civarı çıktı doktor ya çok yeni bir gebelik ya da neyse 3 gün sonra tekrar kan ver dedi. 3 gün sonra gece baya ateşim çıktı vücut garip tepkiler verdi sabah kanamam geldi kan verdim hcg 4 küsura düşmüştü . Doktor kimyasal gebelik dedi. Bu ay adetim 2 gün gecikti yine test aldım ve yine silik çizgi çıktı. Yine mi kimyasal gebelik acaba. Kan testi Cuma 2 gün sonra vereceğim müsaitlik durumundan . Zaten kan da ilk seferde anlaşılmıyor sanırım . Kısacası bu durumu yaşayan var mı? Adet gününüz geçer geçmez yapınca çizgi silik olabilir mi ? Yoksa kimyasal gebelik diye mi silik çizgi? Teşekkürler.

Ben kimyasal gebelik geçirdiğimde benimde çizgim çok silik çıkmıştı bende silik çizgi kimyasal gebelik demekki diye düşünmüştüm ama bu hamileliğimde çizgi silik olmasına rağmen sağlıklı devam etti yani her silik çizgi kimyasal değil önemli olan 2 günde iki katına çıkmasıdır testiniz fotoğrafını paylaşın isterseniz

Çok teşekkür ederim cevabınız için sonradan çizgi belirginleşti mi sonraki testlerde ? Fotoda gördüğümden daha belirsiz çıkıyor Işıktan mı bilmiyorum .

Evet testinizde çizgi var 5 dk içinde çıktı değil mi? Ben gebeliğimi öğrendikten sonra yinede gebelik testi yapmaya devam ettim ertesi gün hemen bariz bir koyulaşma olmadı 4-5 gün sonra koyulaştı iki çizginin aynı koyulukta olmadı içinde hcg değerinin bayağı bir artması gerekiyor benim testim sizinki kadar silikken hcg 32 çıktı sonra 74-241-931-2400 diye devam etti inşallah sizinde öyle olur madem kimyasal gebelik geçirmişsiniz yapacağınız şey 2 günde bir kan vermek

Evet 5 dk civArı bu silik çizgi çıktı. Hadi umarım dediğiniz gibi olur 2 günde bir kan vereyim o halde çok teşekkür ederim siz de sağlıkla dünyaya getirin miniği inşallah

Benim cizginde hep silik cikti ama hamilehim.. kanda ilk seferde anlasilmiyor degil 2 gunde bir duzenli artis gosteriyor mu diye kontrol ediliyor dis gebelik kimyasal gebelik gibi seyler icin

Evet 5 dk civArı bu silik çizgi çıktı. Hadi umarım dediğiniz gibi olur 2 günde bir kan vereyim o halde çok teşekkür ederim siz de sağlıkla dünyaya getirin miniği inşallah
Aminn Çok teşekkür ederim iyi haberlerinizi bekliyoruz sonuçları bizimle paylaşın

Yarın kan testi yaptırabilecektim bugün ama pembe kan geldi devamı da Yok . Önce moralim bozuldu sonra acaba yerleşme kanı mı dedim .. bu konuda deneyiminiz var mı?

Kan testi sonucu 429 . Doktor artışa bakalım Pazartesi tekrar kan alalım dedi. Baya heyecanlandım ama Pazartesi sonuç olmadan emin olamayacağım muhtemelen . Teşekkür ederim hepinize

Kan testi sonucu 429 . Doktor artışa bakalım Pazartesi tekrar kan alalım dedi. Baya heyecanlandım ama Pazartesi sonuç olmadan emin olamayacağım muhtemelen . Teşekkür ederim hepinize
Gözün aydın canım sağlıkla gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…