Gebelik var görünüyor ama testlere güven olmaz kan verinAdetime 4 /5 gün kala erken gebelik testi yaptım. Sizce hamile miyim?
İki kez yaptim inşallah vardır. Pazartesi günü kan vereceğimGebelik var görünüyor ama testlere güven olmaz kan verin
Evet hamilelik var büyük ihtimalle tebriklerAdetime 4 /5 gün kala erken gebelik testi yaptım. Sizce hamile miyim?
Çoook teşekkür ederim.Evet hamilelik var büyük ihtimalle tebrikler
Haber vermeyi unutmayın güzel haberler gelin inşallahİki kez yaptim inşallah vardır. Pazartesi günü kan vereceğim
İnşallah güzel haber veririm pazartesi günü. Folik asit başlamıştım son adetimde.Haber vermeyi unutmayın güzel haberler gelin inşallahbu ay herhangi birşey kullandınız mı, ilişki sıklığı nasıl oldu
Folikasit senelerdir kullanıyorum yaİnşallah güzel haber veririm pazartesi günü. Folik asit başlamıştım son adetimde.
Umarım bekleyen,dileyen herkes en kısa zamanda güzel haberler alır.Folikasit senelerdir kullanıyorum yabir türlü gebelik oluşmadı, hsg çekildim clife yiyorum bakalım vakti saati var demek ki tebrik ederim şimdiden
AminnnUmarım bekleyen,dileyen herkes en kısa zamanda güzel haberler alır.
Allah razı olsun teşekkür ederim. Bekleyen herkese nasip olsun inşallahRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah
Korkma testin gayet nettir canm sen git kan verKızlar benimde reglim 2 gün geçti erken gebelik testim böyle çıktı kimyasal gebelik olur diye çok korkuyorum