- 18 Mart 2024
- 9
- 1
- 27
-
- Konu Sahibi babyblue199797
Çok teşekkür ederimKimyasal gebelik olduğunu bir testle anlayamazsın kan verip takip edebilirsin ya da idrar testini hergün yapıp koyulaşma takip edebilirsin
Bence hemen kan vermelisiniz. 6 gün de geçmiş kanda hemen çıkar. Şu an bu teste göre var görünüyor hayırlı olsun diyelim. Aile hekimliklerinde kan veriliyor gebelik için ben bu şekilde öğrenmiştim. Kolaylıkla ertesi gün de sonuç çıkıyor.Merhabalar birşey danışmak istiyorum bugün bir test yaptım gebelik testi silik bir çizgi çıktı reglim 6 gün geçti bende test yaptım bu şekilde çoktu hamilemiyim kimyasal gebelik mi anlayamadım yardımcı olurmusunuz ? Eşime birşey de diyemiyorum heyecanlanırız sonra birşey Çıkmaz diyeEki Görüntüle 3402575
3 4 dakika dır en fazlakaç dk içinde belirdi ikinci çizgi
İnşallah dua edinBence hemen kan vermelisiniz. 6 gün de geçmiş kanda hemen çıkar. Şu an bu teste göre var görünüyor hayırlı olsun diyelim. Aile hekimliklerinde kan veriliyor gebelik için ben bu şekilde öğrenmiştim. Kolaylıkla ertesi gün de sonuç çıkıyor.
3-4 dakika içindekaç dk içinde belirdi ikinci çizgi
canım o zaman kesin kanda çıkar hemen yaptır :)3-4 dakika içinde
Bence de beta hcg yaptırın ama sonuç düşüktür yüksektir ona da çok güvenmeyin, 5 üstü çıkarsa gebelik var kabul edilir bir kadın dogumcuya danışın emin olmak için3-4 dakika içinde
Kan testi verdinizmi tekrarladinizmi testiMerhabalar birşey danışmak istiyorum bugün bir test yaptım gebelik testi silik bir çizgi çıktı reglim 6 gün geçti bende test yaptım bu şekilde çoktu hamilemiyim kimyasal gebelik mi anlayamadım yardımcı olurmusunuz ? Eşime birşey de diyemiyorum heyecanlanırız sonra birşey Çıkmaz diyeEki Görüntüle 3402575
Evet e nabızdan baktım işin tuhafı beni eve gönderdiler e nabızdan çıkar dediler 45 dakikaya dediler eve gelmem 10 dakika acaba diyip baktım hemen çıkmış sonuç bu kadar çabuk Çıkması benim tuhafıma gitti zaten acilden bakmışlardı tekrar evde test mi yapsam beklesem mi bilemedimE nabizda goruyormusunuz sonucu tekrar test yaptinizmi
Acaba geç döllenme mi yaşıyoruz birde geçen ay 29 çekmiştiBenimde ilac kullanmama rağmen 2 gun gecikti kaset test negatif çıkıyor adet sancilarim var 5 gündür devam ediyor goguslerde agri yok fakat 1 beden büyümüş gibi dolgun bacak ağrısı halsizlik kendimi çok fazla dinlemek istemiyorum ama kasik ağrısı baya baya hissettiriyor kendini
Bugün tekrar test yapacağım ona göre bakarım artıkBence de beta hcg yaptırın ama sonuç düşüktür yüksektir ona da çok güvenmeyin, 5 üstü çıkarsa gebelik var kabul edilir bir kadın dogumcuya danışın emin olmak için