Silik çizgi hamilelik olabilir mi

bettyo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2025
5
1
1
26
Merhaba ben 3 aylık evliyim aynı zamanda polikistik over hastalığım var küçüklüğümden beri, bu hastalığın zor gebe kalma ihtimalinin bilincinde olarak korunmasız ilişkiye giriyorduk. Bugün yemek kokusundan inanılmaz midem bulandı adetime şu kadar var vs diyemiyorum normalde olmam gerekirdi ama inanılmaz düzensiz bazen 1 ayda, 1,5 ayda, 2 ayda olduğum oluyor. Öğlen yaptığım test hafif silik çıktı zaman geçtikçe daha da belirginleşti. Akşam oldu ve az önce dayanamayıp bi daha farklı markadan erken gebelik testi yaptım yine silik çıktı ben bu kadar kısa sürede asla ihtimal vermiyordum. Sizce hamile olabilir miyim ?

Eklentiler

• IMG_6259.jpeg
    336,6 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_6281.jpeg
    145,6 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_6275.jpeg
    402,9 KB · Görüntüleme: 45
testlere göre gebelik var gözüküyor kan verip kesinleştirebilirsiniz.

Gebelik var gibi, kan vermek için acele etmeyin. 2 gün sonra tekrar evde test yapın. Koyulaşma olursa kan verin.

Ben gibisin aynı. Değer düşük çıkarsa 2 güne bir kan vermek zorunda kalacaksın. Gereksiz stres yaratıyor yapmaaa gülümmm
Çok haklısın ama yerimde duramıyorum tarif edilemez duygular ihtimali bile şuan bana huzur veriyor, 2-3 saate belli olacak inşallah

Var gibi görünüyor

adet kanaması yoğunsa maalesef genelde kimyasal gebelik oluyor. ama leke şekilindeyse hala ihtimal var demektir
Var gibi görünüyor

Sonuç 1.20 çıktı malesef hamile değilim nasıl silik çizgi çıkıyor anlam veremedim bide kuruma çizgisi falan olamaz damlatır damlatmaz 2. Çizgi belirmişti emin olmak için 2.sini yaptım onda da 2 çizgi çıktı. Çok büyük hayal kırıklığı yaşadım bundan sonra asla gebelik testlerine güvenmicem. şüphem olduğunda aynı üzüntüyü yaşamamak için kan testi vermeyi düşünüyorum dünden beri çok üzüldüm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…