Merhaba ben 3 aylık evliyim aynı zamanda polikistik over hastalığım var küçüklüğümden beri, bu hastalığın zor gebe kalma ihtimalinin bilincinde olarak korunmasız ilişkiye giriyorduk. Bugün yemek kokusundan inanılmaz midem bulandı adetime şu kadar var vs diyemiyorum normalde olmam gerekirdi ama inanılmaz düzensiz bazen 1 ayda, 1,5 ayda, 2 ayda olduğum oluyor. Öğlen yaptığım test hafif silik çıktı zaman geçtikçe daha da belirginleşti. Akşam oldu ve az önce dayanamayıp bi daha farklı markadan erken gebelik testi yaptım yine silik çıktı ben bu kadar kısa sürede asla ihtimal vermiyordum. Sizce hamile olabilir miyim ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Silik çizgi hamilelik olabilir mi
- Konu Sahibi bettyo
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Mayıs 2024
- 653
- 271
- 18
- 19
testlere göre gebelik var gözüküyor kan verip kesinleştirebilirsiniz.Merhaba ben 3 aylık evliyim aynı zamanda polikistik over hastalığım var küçüklüğümden beri, bu hastalığın zor gebe kalma ihtimalinin bilincinde olarak korunmasız ilişkiye giriyorduk. Bugün yemek kokusundan inanılmaz midem bulandı adetime şu kadar var vs diyemiyorum normalde olmam gerekirdi ama inanılmaz düzensiz bazen 1 ayda, 1,5 ayda, 2 ayda olduğum oluyor. Öğlen yaptığım test hafif silik çıktı zaman geçtikçe daha da belirginleşti. Akşam oldu ve az önce dayanamayıp bi daha farklı markadan erken gebelik testi yaptım yine silik çıktı ben bu kadar kısa sürede asla ihtimal vermiyordum. Sizce hamile olabilir miyim ?
İnanılmaz sabırsız biriyim şimdi kan vermeye gidiyorum bugün netleştirmeden asla uyuyamamGebelik var gibi, kan vermek için acele etmeyin. 2 gün sonra tekrar evde test yapın. Koyulaşma olursa kan verin.
Ben gibisin aynı. Değer düşük çıkarsa 2 güne bir kan vermek zorunda kalacaksın. Gereksiz stres yaratıyor yapmaaa gülümmmİnanılmaz sabırsız biriyim şimdi kan vermeye gidiyorum bugün netleştirmeden asla uyuyamam
Çok haklısın ama yerimde duramıyorum tarif edilemez duygular ihtimali bile şuan bana huzur veriyor, 2-3 saate belli olacak inşallahBen gibisin aynı. Değer düşük çıkarsa 2 güne bir kan vermek zorunda kalacaksın. Gereksiz stres yaratıyor yapmaaa gülümmm
Var gibi görünüyorMerhaba ben 3 aylık evliyim aynı zamanda polikistik over hastalığım var küçüklüğümden beri, bu hastalığın zor gebe kalma ihtimalinin bilincinde olarak korunmasız ilişkiye giriyorduk. Bugün yemek kokusundan inanılmaz midem bulandı adetime şu kadar var vs diyemiyorum normalde olmam gerekirdi ama inanılmaz düzensiz bazen 1 ayda, 1,5 ayda, 2 ayda olduğum oluyor. Öğlen yaptığım test hafif silik çıktı zaman geçtikçe daha da belirginleşti. Akşam oldu ve az önce dayanamayıp bi daha farklı markadan erken gebelik testi yaptım yine silik çıktı ben bu kadar kısa sürede asla ihtimal vermiyordum. Sizce hamile olabilir miyim ?
- 6 Ocak 2025
- 7
- 3
- 1
- 27
Test aynı böyle olup 2 gün sonra adet gelirse yinede hamile olma şansı olur mu acaba üstüne görme gibitestlere göre gebelik var gözüküyor kan verip kesinleştirebilirsiniz.
- 11 Mayıs 2024
- 653
- 271
- 18
- 19
adet kanaması yoğunsa maalesef genelde kimyasal gebelik oluyor. ama leke şekilindeyse hala ihtimal var demektirTest aynı böyle olup 2 gün sonra adet gelirse yinede hamile olma şansı olur mu acaba üstüne görme gibi
- 6 Ocak 2025
- 7
- 3
- 1
- 27
Merhaba ben 3 aylık evliyim aynı zamanda polikistik over hastalığım var küçüklüğümden beri, bu hastalığın zor gebe kalma ihtimalinin bilincinde olarak korunmasız ilişkiye giriyorduk. Bugün yemek kokusundan inanılmaz midem bulandı adetime şu kadar var vs diyemiyorum normalde olmam gerekirdi ama inanılmaz düzensiz bazen 1 ayda, 1,5 ayda, 2 ayda olduğum oluyor. Öğlen yaptığım test hafif silik çıktı zaman geçtikçe daha da belirginleşti. Akşam oldu ve az önce dayanamayıp bi daha farklı markadan erken gebelik testi yaptım yine silik çıktı ben bu kadar kısa sürede asla ihtimal vermiyordum. Sizce hamile olabilir miyim ?
adet kanaması yoğunsa maalesef genelde kimyasal gebelik oluyor. ama leke şekilindeyse hala ihtimal var demektir
Var gibi görünüyor
- 6 Ocak 2025
- 7
- 3
- 1
- 27
Haber verir misinÇok haklısın ama yerimde duramıyorum tarif edilemez duygular ihtimali bile şuan bana huzur veriyor, 2-3 saate belli olacak inşallah
- 11 Mayıs 2024
- 653
- 271
- 18
- 19
kuruma çizgisine benziyorEki Görüntüle 3532517
Bunda varmi hamilelik sağ tarafta gölge gbi var
Belli oldu muuuÇok haklısın ama yerimde duramıyorum tarif edilemez duygular ihtimali bile şuan bana huzur veriyor, 2-3 saate belli olacak inşallah
Sonuç 1.20 çıktı malesef hamile değilim nasıl silik çizgi çıkıyor anlam veremedim bide kuruma çizgisi falan olamaz damlatır damlatmaz 2. Çizgi belirmişti emin olmak için 2.sini yaptım onda da 2 çizgi çıktı. Çok büyük hayal kırıklığı yaşadım bundan sonra asla gebelik testlerine güvenmicem. şüphem olduğunda aynı üzüntüyü yaşamamak için kan testi vermeyi düşünüyorum dünden beri çok üzüldüm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Lütfen heveslenmeyin bende daha belirgin olduğu halde ve tekrarlı yapmama rağmen kan testim negatif çıktı. Emin olmak için kan verinEki Görüntüle 3532517
Bunda varmi hamilelik sağ tarafta gölge gbi var