Silik çizgi ?? Hamile miyim??

bighoney

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2021
15
3
26
Merhabalar canımlar ben geçen ay aşılanma olmuştum fakat tutmamıstı adet olmustum olacak adet günümden 3 gün erken bu ay geciktim bu gün 7. Günüm gecikmede ben dün akşam test yaptım silik çizgi çıktı 3 dk içinde sonra bugün yaptım sabah idrarıyla aynı silik idrar ondada çıktı resimlere ekliyorum tecrübeli şekerler bana yardımcı olur mu acaba ?? Teşekkür ederim.

** 2 yazan sabah yaptığım idrar testi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 87
Merhabalar canımlar ben geçen ay aşılanma olmuştum fakat tutmamıstı adet olmustum olacak adet günümden 3 gün erken bu ay geciktim bu gün 7. Günüm gecikmede ben dün akşam test yaptım silik çizgi çıktı 3 dk içinde sonra bugün yaptım sabah idrarıyla aynı silik idrar ondada çıktı resimlere ekliyorum tecrübeli şekerler bana yardımcı olur mu acaba ?? Teşekkür ederim.

İnşallah Allah kalbinize göre verir inşallah gebelik vardır
Rabbim zorlaştırmasın kolaylık ile kucagınıza versin inşallah

Laboquick sanırım testler öyle ise o yalancı pozitifi çıkarmıyor canım Gebelik var istersen kan ver netleşsin

X