- Konu Sahibi Feride3478
Kan verdiniz mi ??Bende sağlık ocağında vereceğim sabah artık ne zaman sonuç çıkarsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan verdiniz mi ??Bende sağlık ocağında vereceğim sabah artık ne zaman sonuç çıkarsa
Evet varmış hamileyim 1 hafta sonra tekrar gidicemSizde de var sanki sizde kan verip kesinlestirin❤
Hafif bi çizgi var gibi benimde ilk böyle yok gibiydi 3 4 gün sonra koyulaştı bayaKızlar benim testimede bakar mısınız. Silik çizgimi var. Bana mı öyle geliyor
Biraz daha bekleyip deneyin benceHafif bi çizgi var gibi benimde ilk böyle yok gibiydi 3 4 gün sonra koyulaştı baya
Evet hamileymişimAy hayırlı olsun kötü düşünmeyelim iyi düşünelim iyi şeyler olsun
Yumurtlamamdan 10 gün geçti. Ve adet günüm 5. Günündeyim canım. Ama adet olmadım ondan yaptım. Yine mi erken acabaBiraz daha bekleyip deneyin bence
Hayırlı olsun canım tebrik ediyorum. Kaç çıktı değerinEvet hamileymişim
Hamileymişim şimdi sonuçları aldımHemen hemen aynı çıkmış canım testlerimiz ikimizde yarın kan verelim bence güzel sonuçları buradan paylaşalım
Kimyasal geçireli ne kadar oldu ? Bende 2 ay önce kimyasal geçirdim tekrar olmayacak diye çok korkuyorumŞimdi iki tane daha yaptım çıkıyo şuan eminim ama işte iki kimyasal geçirince insan bu da öyle olacakmış gibi geliyo inşallah bişey olmaz
Tam iki ay oldu bugün hiç öyle düşünmeyin bende olmıycak mı diyodum oldu şimdi de bu da mı öyle olur diye düşünüp duruyorum ama akışına bıraktım artık iyi diyelim iyi olsunKimyasal geçireli ne kadar oldu ? Bende 2 ay önce kimyasal geçirdim tekrar olmayacak diye çok korkuyorum
110 çıktı küçük dedi doktor haftaya tekrar gitcem bakalımHayırlı olsun canım tebrik ediyorum. Kaç çıktı değerin
Bence erken yumurtlamadan 15 gün sonra koyu çıktı benimYumurtlamamdan 10 gün geçti. Ve adet günüm 5. Günündeyim canım. Ama adet olmadım ondan yaptım. Yine mi erken acaba
Yanlış yazmışım 3 ay oldu kimyasal olalıKimyasal geçireli ne kadar oldu ? Bende 2 ay önce kimyasal geçirdim tekrar olmayacak diye çok korkuyorum
Umarım benimde öyle olur rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insan birkere kaybedince hep öyle mi olacak diye korkuyorTam iki ay oldu bugün hiç öyle düşünmeyin bende olmıycak mı diyodum oldu şimdi de bu da mı öyle olur diye düşünüp duruyorum ama akışına bıraktım artık iyi diyelim iyi olsun
İnşallah en kısa zamanda sende kavuşursun yeni evli misinUmarım benimde öyle olur rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insan birkere kaybedince hep öyle mi olacak diye korkuyor
10 ay oldu bu ayİnşallah en kısa zamanda sende kavuşursun yeni evli misin
ben göremedim ama ekrandan dolayı da görememiş olabilirimKızlar benim testimede bakar mısınız. Silik çizgimi var. Bana mı öyle geliyor
benimde 7 ay oldu10 ay oldu bu ay