• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

silik çizgi çıktı

adaeylem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2012
82
3
36
Gaziantep
arkadaşlar batım 9 hazirandı bugün test yaptım çok silik bir çizgi çıktı yarın sabah tekrar deneyeceğim kan testi ne zaman yapılmalı acaba kaç gün geçince yapılabilir?

hayırlı olsun,eğer silik çıkmışsa hamilesiniz diyebilirim rahatlıkla.. şu an 4+ haftalıksın. gitsen bebk görülmez,kese bile görülmeyebilir daha..sağlık ocağında kan verirsen beta hcg de kesinleştirmiş olursun.bence yarın sağlık ocağına git kan ver rahatla.idrar testine gerek yok.. doktora 6.haftalıkken falan git ki en azından keseyi gör.. hatta ben 6. haftamda kalbini bile duydum..bekliyor muydun? folik asit falan alman gerekli..

ben istiyordum ama folik asiti ihmal ettim bayadır olmaz diye 2 gündür içiyorum inşallah çok geç kalmamışımdır bu bebeğin olmasını çok istiyoruz inşallah her yönüyle sağlıklı bir bebek gelir dünyaya

Allah hayırlı etsin, gozunaydin. Ben bat ima 2 gün kala idrar testi yapmıştım silik çıkmıştı. Pozitif sonucun yanılma payı cok düşük. Bat günümde de Dr a gittiğimde kese görünmüştü hic kan testi yaptırma gereği bile duymadı Dr um.

sabahtan beri şaşkınım ve ne yapacağımı bilmiyorum kesin emin olmadan kimseyle de paylaşamıyorum burda görev yaptığım için yabancı biyerde olduğum için hangi doktora gidceğimi ne yapacğımı önce kan testi yaptırıp emin olmalıyım sanırım

ben istiyordum ama folik asiti ihmal ettim bayadır olmaz diye 2 gündür içiyorum inşallah çok geç kalmamışımdır bu bebeğin olmasını çok istiyoruz inşallah her yönüyle sağlıklı bir bebek gelir dünyaya
inşalllah sağlıkla dünyaya da gelir.. ben öğrendiğimde başlamıştım folike.
sabahtan beri şaşkınım ve ne yapacağımı bilmiyorum kesin emin olmadan kimseyle de paylaşamıyorum burda görev yaptığım için yabancı biyerde olduğum için hangi doktora gidceğimi ne yapacğımı önce kan testi yaptırıp emin olmalıyım sanırım

benim fikrimce daha çevreyle paylaşmak için çoooook erken.. en azından kalbini duymayı bekle.. allah korusun bu zamanlarda bazı aksilikler çıkabiliyor. biliyorsundur ilk 12 hafta çok tehlikeli.. hareketlerine dikkat et..biz kalbini duyduktan sonra paylaştık..

Back