• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Silik çizgi çıktı sanırım hamileyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eyina

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2020
350
275
53
30
Arkadaşlar 2 gün önce akşam test yaptım. Silik bir çizgi çıktı. Testi tekrarladım gitgide koyulaştı çok şükür. Ama kontrol çizgisi kadar da belli değildi. Bugün yaptıklarım çok daha belirgin. Geçen ay reglim 21 Martta oldu ve daha günüm gelmedi. PCO vardı ama hiç tedavi görmedim. Kimyasal gebelikten korkuyorum 😟

Eklentiler

• IMG-20220418-WA0006.jpg
    IMG-20220418-WA0006.jpg
    84,6 KB · Görüntüleme: 470
Bu sabah verdim kan inşallah yarına çıkar. Çok teşekkür ederim

Arkadaşlar 2 gün önce akşam test yaptım. Silik bir çizgi çıktı. Testi tekrarladım gitgide koyulaştı çok şükür. Ama kontrol çizgisi kadar da belli değildi. Bugün yaptıklarım çok daha belirgin. Geçen ay reglim 21 Martta oldu ve daha günüm gelmedi. PCO vardı ama hiç tedavi görmedim. Kimyasal gebelikten korkuyorum 😟
Kimyasal olduğunu düşünmüyorum çok güzel koyulaşmış bence kan testi de verin artık beta artışınıza bakılsın 🥰 buarada pko tedavi edilen bişey değil bildiğim kadarıyla gebeliğe de engel değil 🥰

İnşallah çok teşekür ederim. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

E Eyina sonucun ne canım bilmiyorum hakkında hayırlısı olmuştur inşallah.
Bende sormak istiyorum..

En son 22 şubatta adet oldum.
pkosluyum adetim hep düzensizdir.
O yüzden ne olduğunu bilemiyorum.

Dün bir test yaptım 2-3 saat sonra test böyle olmuş
CE0F95B6-9568-4271-9194-AD7F656D5D6F.jpeg

Akşam üstü idrara sıkışık olmadan testi tekrarladım onda çıkmadı.
Şu an sağlık ocağına da gidemiyorum meraktan çatlıycam.
Geçen hafta hergün afedersiniz peçeteye pembe bi akıntı geldi, adet olacak gibiydim ama devamı gelmedi. Fikirlerinizi bekliyorum biraz kafam dağılır belki

Merhaba. Silik çizgiyi görüyorum fakat 2 3 saat sonra çıktı demişsiniz. Benim de silik çizgiydi ama birkaç dakika içinde çıkmıştı. Sabah ilk idrarla ya da uzun süre tuvalete çıkmadan tekrar bir idrar testi yapın bence. Ben defalarca yaptım ve hepsinde çizgi çıktı.
Kimyasal gebelik olabilir sizin yaşadığınız( hiç üzülecek bir şey değil, gebelik bile sayılmaz) kimyasal gebelikte idrarda çizgi çıkıyormuş fakat koyuluğu artmak yerine azalıp yok oluyormuş
En kesin sonuç kan vermek

E Eyina sonucun ne canım bilmiyorum hakkında hayırlısı olmuştur inşallah.
Bende sormak istiyorum..

En son 22 şubatta adet oldum.
pkosluyum adetim hep düzensizdir.
O yüzden ne olduğunu bilemiyorum.

Dün bir test yaptım 2-3 saat sonra test böyle olmuş
Eki Görüntüle 3052639

Akşam üstü idrara sıkışık olmadan testi tekrarladım onda çıkmadı.
Şu an sağlık ocağına da gidemiyorum meraktan çatlıycam.
Geçen hafta hergün afedersiniz peçeteye pembe bi akıntı geldi, adet olacak gibiydim ama devamı gelmedi. Fikirlerinizi bekliyorum biraz kafam dağılır belki
İnşallah gönlünüze göre olur her şey 🤲

Merhaba. Silik çizgiyi görüyorum fakat 2 3 saat sonra çıktı demişsiniz. Benim de silik çizgiydi ama birkaç dakika içinde çıkmıştı. Sabah ilk idrarla ya da uzun süre tuvalete çıkmadan tekrar bir idrar testi yapın bence. Ben defalarca yaptım ve hepsinde çizgi çıktı.
Kimyasal gebelik olabilir sizin yaşadığınız( hiç üzülecek bir şey değil, gebelik bile sayılmaz) kimyasal gebelikte idrarda çizgi çıkıyormuş fakat koyuluğu artmak yerine azalıp yok oluyormuş
En kesin sonuç kan vermek

senin sonucun ne çıktı

bende aynı durumdayım 2 saat sonra çıktı ve bu 3 test hepsi aynı bir tane negatif geçen hafta yaptım onu napıcam bilmiyorum

bende aynı durumdayım 2 saat sonra çıktı ve bu 3 test hepsi aynı bir tane negatif geçen hafta yaptım onu napıcam bilmiyorum
2 saat sonra oluşan çizgiler geçersiz sayılıyor diye biliyorum. Siz en iyisi kan testi verin bence

Merhaba kızlar ben de 5 gün embriyo transferi oldum bugün 9 günün test yaptım çift çizgi çıktı resim de görüldüğü gibi sizce hamile miyim fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Eklentiler

• IMG20220507083137.jpg
    IMG20220507083137.jpg
    105,9 KB · Görüntüleme: 47
Back