• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi çıkması normalmi

duam35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2024
21
2
1
26
İki gündür test yapıyorum ve hep silik çizgi çıkıyo regile daha 8 gün var kan versem çıkar miki? iki kere düşük yaptığım için bukadar üstüne titriyorum şimdiden teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için

Eklentiler

• 1000029806.jpg
    1000029806.jpg
    117,3 KB · Görüntüleme: 147
  • 1000029845.jpg
    1000029845.jpg
    111,9 KB · Görüntüleme: 128
Kana idrardan daha önce geçiyor, idrarda gördüyseniz kanda hayli hayli çıkar test bozuk değilse

İki gündür test yapıyorum ve hep silik çizgi çıkıyo regile daha 8 gün var kan versem çıkar miki? iki kere düşük yaptığım için bukadar üstüne titriyorum şimdiden teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için
canım benimde reglime 3 gün kala böyle çıktı dün beyaz bi akıntım var bide ama test yaptırmadım daha kan vermedim yani bence pozitifsin sen

Eklentiler

• IMG_9652.jpeg
    IMG_9652.jpeg
    59 KB · Görüntüleme: 125
canım benimde reglime 3 gün kala böyle çıktı dün beyaz bi akıntım var bide ama test yaptırmadım daha kan vermedim yani bence pozitifsi

canım benimde reglime 3 gün kala böyle çıktı dün beyaz bi akıntım var bide ama test yaptırmadım daha kan vermedim yani bence pozitifsin sen
İnşallah vardır rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda 🫶🏻

Diğerinde belirgin görünüyor canım. Ya sabah tekrar test yap yada direk kan ver
Teşekkür ederim reglim 2 gün gecikti ama prolaktin yüksek olduğu için dostinex kullanıyorum o nedenle de gecikme olabilir artık kan testi ile öğreneceğim sanırım yumurtlama bu ayın 11 iydi regl 22/23 günde bir döngüm ama bilemiyorum umutlanmakta istemiyorum tuhaf bir süreç

Teşekkür ederim reglim 2 gün gecikti ama prolaktin yüksek olduğu için dostinex kullanıyorum o nedenle de gecikme olabilir artık kan testi ile öğreneceğim sanırım yumurtlama bu ayın 11 iydi regl 22/23 günde bir döngüm ama bilemiyorum umutlanmakta istemiyorum tuhaf bir süreç
Merhaba gebelik planlarken kullanıyorsunuz degilmi dostinex . Bende başladım korunmuyoruz reglime 10 gün var daha benimde prolaktin yüksek çıktı

Ben korkuyorum adet takibi uygulamasına göre 7 gün adetim gecikti gözüküyor hiç gecikmez ama daha önce bi düşük olduğu için korkuyorum olmasını çok istiyorum ama test yapmaya korkuyorum bugun test aldm ama yapmadım

Ben korkuyorum adet takibi uygulamasına göre 7 gün adetim gecikti gözüküyor hiç gecikmez ama daha önce bi düşük olduğu için korkuyorum olmasını çok istiyorum ama test yapmaya korkuyorum bugun test aldm ama yapmadım
Benimde aynı şekilde dün gece kan verdim pozitif çıktı dikkat etmeye çalışıyorum evde yaptığımda silikti cesaretini toplayıp yap gülüm rabbim kucağını doldursun inşallah

Back