Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de göremedim açıkcasıBen görmedim Cnm çok aşırı silik sanırım bilemedim
Regl olmadım olmam gereken tarihten önce kahverengi kanama oldu üç gün silik bir pedi doldurmayacak şekilde gelince şüphelendim normalde tam zamanında ve düzenli olurum olmam gereken adet tarihini 3 gün geçti bugün yaptımRegl gününden önce mi yaptınız?
Düzenli regl döneminiz ise daha net kırmızı çizgi çıkması lazımdı diye düşünüyorum. Bence kan testi verin içiniz rahat etsin.Regl olmadım olmam gereken tarihten önce kahverengi kanama oldu üç gün silik bir pedi doldurmayacak şekilde gelince şüphelendim normalde tam zamanında ve düzenli olurum olmam gereken adet tarihini 3 gün geçti bugün yaptım
Teşekkür ederim haftasonunu bekleyip vereyim belki pazar günü yine yaparım testDüzenli regl döneminiz ise daha net kırmızı çizgi çıkması lazımdı diye düşünüyorum. Bence kan testi verin içiniz rahat etsin.
İnşallah güzel haberler alırsınız.
Teşekkür ederim haftasonunu bekleyip vereyim belki pazar günü yine yaparım test
bekleyipGecikmenize göre o çizginin koyu çıkması lazımdı. Ama belki de geç döllenme olmuştur, eğer paniklemediyseniz biraz daha bekleyin yine test yapın. Hayırlı haberler alırsınız inşallah.