evet canım bunlar gebelik belirtileri.. büyük ihtimalle hamişsin git bi kan verKızlar adetim gecikti iki defa gebelik testi yaptım ilk testte var ile yok arasında silik çizgi vardı. daha sonra ertesi gün ikinci gebelik testini yaptım ilk testten daha belirgin bir şekilde ama yine de silik çizgi çıktı. beyaz akıntım ve bel ağrım var. Bunlar hamilelik belirtisi midir ? hamileysem ilk aylarda ne gibi belirtiler olur.
idrarda silikse kanda %100 belli olurBu hafta içi kan versem belli olur mu acaba ? ben silik çizgi olunca belki daha erkendir diye düşündüm. Cevabın için teşekkürler bu arada :)
hayırlı olsun kac cıktı beta hcg değeri?
97.56 normal mı ? sızlerın nasıl
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm :)
cok yeni gebelik sımdı gıttıysen doktor daha sonra gelmenı onermıstır ya da onerecektır gıtmedıysen
sana tek önerim baskalarıyla kıyaslama degerını gec dollenme olabılır adet gunundeysen daha gebelıgın basında oldugun ıcın deger dusuk cıkmıstır ıns sımdı bu deger ıkı gunde bır artacak
stres yok ,hayırlı olsun ıns sag salım alırsın kucagına
ben gecıkmeden ıkı gun sonra baktrmıstım ılk hamılelıgımde 206 idi ılk testte 80 ı gorup değeri sonradan yukselen arkdsımda var
yanı basındaysan gebelıgın deger cok normal
tebrik ederim canı hayrlı olsun Allah sağlıkla kavuştursun sizi brbirinize..ben de 4 aylık anneyim çok güzel bi duygu
Rabbim isteyen herkese nasip etsin yavrularını
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende 2 ay önce benzer bir şey yaşamıştım. silik bir çizgi çıktı ardından 2 gün sonra regl olmuştum. Ama daha sonraki ay hamile olduğumu öğrendim :) şimdi 6+6 hamileyim. Gün olarak doktorun hesabına göre 23 nisan doğum tarihi olacakmış...
ne güzel ya benımde ya nısan ya mayıs olacak galıba :) hayırlı olsun tum anne adaylarına :)
İnşallah sağlıklı sıhhatli olur. Bahar bebekleri olacaklar çok şanslılar. Bizlerde onlara sahip olacağımız için çok şanslıyız :)
Hayırlı oldun cnm. Bişey sorcam benimde 0.5 çıktı referans aralığı 0.0 - 5.0 benimde adet gününden 7 gün geçti ama ilk iki gün kanama gördüm adet kanamasından farklı. Sizin referans aralığı kaç.. Bu referans aralıkları kişiden kişiye değişiyor mu bilen varsa cvp verebilir mi lütfen Pazartesi'ye kadar merakdan çıldırırımhamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?