Silik Çizgi... Acil yardım kızlaaar :( kafayı yiyeceğim :(

es94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
287
3
68
Kızlar adetim gecikti iki defa gebelik testi yaptım ilk testte var ile yok arasında silik çizgi vardı. daha sonra ertesi gün ikinci gebelik testini yaptım ilk testten daha belirgin bir şekilde ama yine de silik çizgi çıktı. beyaz akıntım ve bel ağrım var. Bunlar hamilelik belirtisi midir ? hamileysem ilk aylarda ne gibi belirtiler olur.

evet canım bunlar gebelik belirtileri.. büyük ihtimalle hamişsin git bi kan ver

Bu hafta içi kan versem belli olur mu acaba ? ben silik çizgi olunca belki daha erkendir diye düşündüm. Cevabın için teşekkürler bu arada :)

Bu hafta içi kan versem belli olur mu acaba ? ben silik çizgi olunca belki daha erkendir diye düşündüm. Cevabın için teşekkürler bu arada :)
idrarda silikse kanda %100 belli olur

97.56 normal mı ? sızlerın nasıl

cok yeni gebelik sımdı gıttıysen doktor daha sonra gelmenı onermıstır ya da onerecektır gıtmedıysen

sana tek önerim baskalarıyla kıyaslama degerını gec dollenme olabılır adet gunundeysen daha gebelıgın basında oldugun ıcın deger dusuk cıkmıstır ıns sımdı bu deger ıkı gunde bır artacak

stres yok ,hayırlı olsun ıns sag salım alırsın kucagına

ben gecıkmeden ıkı gun sonra baktrmıstım ılk hamılelıgımde 206 idi ılk testte 80 ı gorup değeri sonradan yukselen arkdsımda var

yanı basındaysan gebelıgın deger cok normal

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm :)

tebrik ederim canı hayrlı olsun Allah sağlıkla kavuştursun sizi brbirinize..ben de 4 aylık anneyim çok güzel bi duygu

Rabbim isteyen herkese nasip etsin yavrularını

anladım :) zaten kan alma da ki doktor bakıyor burada o yuzden degerlendırme yapmadı sadece hamılesın bundan sonra kı süreçte bır kadın doğum uzmanıyla gorusmelısın dedı

tebrik ederim canı hayrlı olsun Allah sağlıkla kavuştursun sizi brbirinize..ben de 4 aylık anneyim çok güzel bi duygu

Rabbim isteyen herkese nasip etsin yavrularını

ne güzel Allah bağışlasın.. Allahım bana da yaşatsın bu duyguyu

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende 2 ay önce benzer bir şey yaşamıştım. silik bir çizgi çıktı ardından 2 gün sonra regl olmuştum. Ama daha sonraki ay hamile olduğumu öğrendim :) şimdi 6+6 hamileyim. Gün olarak doktorun hesabına göre 23 nisan doğum tarihi olacakmış...

ne güzel ya benımde ya nısan ya mayıs olacak galıba :) hayırlı olsun tum anne adaylarına :)

ne güzel ya benımde ya nısan ya mayıs olacak galıba :) hayırlı olsun tum anne adaylarına :)

İnşallah sağlıklı sıhhatli olur. Bahar bebekleri olacaklar çok şanslılar. Bizlerde onlara sahip olacağımız için çok şanslıyız :)

hayırlı olsun bende 4 hafttalığım ne güzel aynı zamanlarda doğum yapıcaz bize özel bi topik mi açsak epey kalabalığız

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm :)
Hayırlı oldun cnm. Bişey sorcam benimde 0.5 çıktı referans aralığı 0.0 - 5.0 benimde adet gününden 7 gün geçti ama ilk iki gün kanama gördüm adet kanamasından farklı. Sizin referans aralığı kaç.. Bu referans aralıkları kişiden kişiye değişiyor mu bilen varsa cvp verebilir mi lütfen Pazartesi'ye kadar merakdan çıldırırım

hayırlı olsun..Allah tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın..inş sağ salim kucağımıza alırız amin...

Ayyy maşallah canım Allahım en kısa zamanda bana da nasip eder inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…