• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çıktı ama gebelik var mıdır adetim 3 geçti

Bende 5 ay önce düşük yaptım bedenende psikolojik olarakta çok yıprandım o yüzden şuan hem korkuyorum hem içim kıpır kıpır ama hiç kötüye yormayalım canım içimizi ferah tutalım iyi düşünelim iyi olsun 🤍🤍
Evet çok yorucu ve çok zorlu bi süreç bende o kadar çok korkuyorum ki üzerinden 5 yıl geçt ama korku acabalar devam ediyor Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah ya🙏

Evet çok yorucu ve çok zorlu bi süreç bende o kadar çok korkuyorum ki üzerinden 5 yıl geçt ama korku acabalar devam ediyor Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah ya🙏
Aminn inşallah iyiye yoralım iyi olsuun rabbim o üzüntülerin arkasından bize mutluluğu nasip etsin 🙏🏻

Ay yok hiç özür dilemeyin nerden bilceksiniz Allahım inşallah size sağ salim bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin ismim mine bizim içinde dua ederseniz çok sevinirim 🥹🤍
Mine Allah sana sağlıklı hayırlı bir evlat versin inşallah kuzum çok içten dua ettimmm💓💓

Back