İkimiz de aynıyız şu anVar bence şuan bende aynı durumdayım test yaptım silik çıktı adetime üç gün var testin markası avox sizce bende gebelik varmıdırEki Görüntüle 3537527
Çarşamba günü vereceğim kanı benim kullandığım test markasında predictor hayırlısı olsun ikimiz içindeAy en iyisi sen kan ver yarın adetin gecikmiş bende adetimin geçmesini bekleyim ama senin kesin bar bence adetinde geçmiş ikinci çizgi net hayırlısı olsun inşallah
Ay en iyisi sen kan ver yarın adetin gecikmiş bende adetimin geçmesini bekleyim ama senin kesin bar bence adetinde geçmiş ikinci çizgi net hayırlısı olsun inşallah
Çarşamba günü vereceğim kanı benim kullandığım test markasında predictor hayırlısı olsun ikimiz içinde
İnşallah yaaaBence ikinizde de var gibi
Çarşamba günü vereceğim kanı benim kullandığım test markasında predictor hayırlısı olsun ikimiz içinde
Ayy inşallah vardır yaBence ikinizde de var gibi
Daha önce bir gebelik geçirdim onda iştahsızlık bel ve kasık ağrım oluyodu bir de sürekli bir uyku halindeydim şuanda da aynı şeyleri yaşıyorum ondan normal sizinde şuan böyle olması hiç endişe etmeyin kan verip netleştirinİnşallah yaaabelimde karnımda ağrılar oluyor yemekten sonra midem bulanıyor normal mi ki
İnşallah ya çarşamba günü yazacağım tekrardanAmin inşallah bende gecikmesini bekleyip kan vericem hemen burda güzel haberler veririz birbirimize inşallah
Ayy inşallah vardır ya
Canım cinsiyet neydi peki merak ediyorum benim de aynı sorunlarım varDaha önce bir gebelik geçirdim onda iştahsızlık bel ve kasık ağrım oluyodu bir de sürekli bir uyku halindeydim şuanda da aynı şeyleri yaşıyorum ondan normal sizinde şuan böyle olması hiç endişe etmeyin kan verip netleştirin
ay heycanla bekliyorum bende cuma günü veririm adetim 2 gün geçmiş olucakİnşallah ya çarşamba günü yazacağım tekrardan
Ben ne yazık ki hemen hemen 6 haftalıktı düşük yaptım cinsiyetini öğrenemedimCanım cinsiyet neydi peki merak ediyorum benim de aynı sorunlarım var
Bende 5 yıl önce 2 düşük geçirdim 5 yıl sonra tekrardan aynı şeyleri yaşamak istemiyorum inşallah normaldir herşeyDaha önce bir gebelik geçirdim onda iştahsızlık bel ve kasık ağrım oluyodu bir de sürekli bir uyku halindeydim şuanda da aynı şeyleri yaşıyorum ondan normal sizinde şuan böyle olması hiç endişe etmeyin kan verip netleştirin
ay heycanla bekliyorum bende cuma günü veririm adetim 2 gün geçmiş olucak
Ah çok özür dilerimm yaBen ne yazık ki hemen hemen 6 haftalıktı düşük yaptım cinsiyetini öğrenemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?