• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çıktı ama gebelik var mıdır adetim 3 geçti

nesvezey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
10
2
1
26
IMG_5898.jpeg

Var bence şuan bende test yaptım silik çıktı adetime 3 gün var testin markası avox sizce bende gebelik varmıdır🥹
D282409D-D53B-4D85-A66B-5704D5F2B003.jpeg

Ay en iyisi sen kan ver yarın adetin gecikmiş bende adetimin geçmesini bekleyim ama senin kesin var bence adetinde geçmiş ikinci çizgi net hayırlısı olsun inşallah ❤️

Ay en iyisi sen kan ver yarın adetin gecikmiş bende adetimin geçmesini bekleyim ama senin kesin bar bence adetinde geçmiş ikinci çizgi net hayırlısı olsun inşallah ❤️
Çarşamba günü vereceğim kanı benim kullandığım test markasında predictor hayırlısı olsun ikimiz içinde ♥️🙏
Ay en iyisi sen kan ver yarın adetin gecikmiş bende adetimin geçmesini bekleyim ama senin kesin bar bence adetinde geçmiş ikinci çizgi net hayırlısı olsun inşallah ❤️

İnşallah yaaa♥️belimde karnımda ağrılar oluyor yemekten sonra midem bulanıyor normal mi ki
Daha önce bir gebelik geçirdim onda iştahsızlık bel ve kasık ağrım oluyodu bir de sürekli bir uyku halindeydim şuanda da aynı şeyleri yaşıyorum ondan normal sizinde şuan böyle olması hiç endişe etmeyin kan verip netleştirin 🫶🏻

Daha önce bir gebelik geçirdim onda iştahsızlık bel ve kasık ağrım oluyodu bir de sürekli bir uyku halindeydim şuanda da aynı şeyleri yaşıyorum ondan normal sizinde şuan böyle olması hiç endişe etmeyin kan verip netleştirin 🫶🏻
Canım cinsiyet neydi peki merak ediyorum benim de aynı sorunlarım var

Bende 5 yıl önce 2 düşük geçirdim 5 yıl sonra tekrardan aynı şeyleri yaşamak istemiyorum inşallah normaldir herşey 🙏

Bende 5 ay önce düşük yaptım bedenende psikolojik olarakta çok yıprandım o yüzden şuan hem korkuyorum hem içim kıpır kıpır ama hiç kötüye yormayalım canım içimizi ferah tutalım iyi düşünelim iyi olsun 🤍🤍

Back