• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik cikan gebelik testi

Masal230618

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2019
203
54
48
Kizlar berhaba ben yeni katildim araniza 2 gun once idrar testi yaptim ve testim cok silikti ama 4 saat sonra silik cikan yer kirmizi olmus ama dagilmisti bozuk gibiydi 5tane test daha yapmistim bundan once ve hicbirinde bole olmamisti hepside ayni markaydi ve bugun baska marka testle yaptim birsey cikmadi ama adedim gecikti ve kasik arilarim var sizce hamile olabilirmiyim bu durumu yasayan varmi ?

Kizlar berhaba ben yeni katildim araniza 2 gun once idrar testi yaptim ve testim cok silikti ama 4 saat sonra silik cikan yer kirmizi olmus ama dagilmisti bozuk gibiydi 5tane test daha yapmistim bundan once ve hicbirinde bole olmamisti hepside ayni markaydi ve bugun baska marka testle yaptim birsey cikmadi ama adedim gecikti ve kasik arilarim var sizce hamile olabilirmiyim bu durumu yasayan varmi ?
Testin fotoğrafını paylassaydiniz daha açıklayıcı yorum yapılabilir. Fazla idrardan da bu durumu yaşamış olabilirsiniz ama başta silik çizgi çıktı ise hamile olma ihtimaliniz yüksektir . Bence yeniden bir test yapın

Zaten tekrardan yaptim ama cikmadi yarin tekrar yapicam olmadibkan testi yapicam burda pek belli olmiuor ama gozle gorunuyordu bakildinda
2243757

Eklentiler

• 667918264076403300.2.webp
    667918264076403300.2.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 104
Ilk 10 dk içinde silik de olsa t belirdi ise büyük ihtimalle hamilesiniz. Durdukça dağılır o normaldir.Ne kadar gecikti?

Gecen ayin 7 sinde olmustum normalde cok duzensizimdir cok test yaptim ama ilk dea bole gordum ve kasiklarimda agrilarjm var bilmiyorum insallah hamileyimdir😇
O zaman tam da gecikme sayılmaz . Subat 28 cekti malum en az 4 gün bekle test icin . Döngün uzun ve düzensiz olabilir diye diyorum. Benim de düzensiz 34. Gün silik çikti testte.

Back
X